Gott nytt år!

Hoppas att ni får ett fantastiskt 2008!

GOTT NYTT ÅR!


Nyårsafton 071231

Lite småseg idag. Öm i halsen..

Det var en sjukt rolig resa vi gjorde igår. Klev upp tidigt, duschade och gjorde mig iordning. T fixade matsäcken och sedan bar det av mot Saltskog. Lämnade Lillan hos hennes gudmödrar och åkte sedan ner till stationen.

Klockan 10,10 rullade bussarna med destination Mora.

Hade några korta stopp på vägen samt en halvtimmespaus i Borlänge. Var framme vid FM Mattson arena några minuter före nedsläpp.

Mora gjorde två snabba mål, SSK var kvar i omklädningsrummet. Det verkade så iallafall. Strumpan tog time-out och sedan började de spela bättre. Gick till periodvila med 1måls underläge.

Det hämtades upp i andra, SSK spelade bra, trots den förbannade domare Sjögren, som tydligen hade blivit lovad något hårt i baken om han gav Mora segern. Nu fick han nöja sig med det gamla vanliga för SSK vann till slut med 5-3.

Efter matchen tog det en stund innan vi kunde gå ut till bussarna, men vid halv sjutiden rullade vi iväg mot Södertälje igen.

Var hemma i Hagsätra vid midnatt, helt slut! Då hade man suttit på en buss i lite mer än 10 timmar, sett på hockey, skrattat, svurit, skrikit och tjoat en hel del...

Idag är det som bekant nyårsafton och vi ska återigen tillbringa den i Sötälje. Blir hemma hos moster med familj. Det vankas bastu, mat och god dryck! Trevligt trevligt..

Men jag måste säga att jag verkligen längtar till torsdag och lördag då det är hockey igen! ;-)

Puss på nosen!

Lördag 071229

Snart ska vi bege oss mot Sötälje.. och imorrn bär det av mot Mora. Över 100 stycken SSK:are åker från Södertälje, och fler ansluter i Mora. Det ska bli grymt roligt!

Hoppas bara att man inte behöver åka hem besviken därifrån.

Igår var man halvt besviken då SSK bara fick med sig en poäng från mötet med Timrå. De asen lyckades kvittera i sista perioden. Och då genom att domarjäveln tog ut en idiotisk utvisning på Kudroc. Och i sudden death så var det Timrå som drog det längsta strået, med hjälp av Cibaks skridsko.. Snöpligt!

Sören Persson är en domare som jag verkligen avskyr. Detta efter att han gav Leksand vinsten förra säsongen. Han kan fanimig inte döma!

Hockey är en sport jag verkligen älskar.. Och det finns bara ett lag! SSK!


Blöt i ögat..

Pratade med min lilla stumpa för ett tag sedan. Hon har varit hos sin pappa sedan i tisdags.

Och hon hann säga: Hej mamma! innan hon började gråta. Jisses, då blev det jobbigt för mammahjärtat!

Hon har det jättebra hos sin pappa och hon tycker jättemycket om sin pappa, men det var visst lite jobbigt att vara ifrån mamma så här många dagar!

Hade tårar i ögonen när vi la på... Min snuttegumma! Men idag får jag hem lilltrollan! Puss o kramkalas får det nog bli i bilen till Sötälje.. =)

Tiden kryper fram, vill inte jobba mer!

Årets sista arbetsdag!

Så var det äntligen dags för årets sista arbetsdag. Känns nice.

Igår kväll låg jag och funderade lite på vad jag vill ska hända under 2008.

Och det var ju en del saker! Bl a så skulle jag gärna vilja få tag på en fyrarummare.. Börjar kännas trångt där hemma.

Och miljöhotet känns ju inte alltför bra, speciellt när man har satt barn till denna värld. Hoppas att det händer något rejält på den fronten!

Sedan försökte jag "härda" T.. Han tycker det gör ont när jag kärleksfullt nafsar på honom. Förstår inte varför!! Så igår tänkte jag att om jag nafsar mycket, så kanske han vänjer sig. Men ICKE!! Får nog fortsätta härda honom.. Haha!

Ikväll är det hockey.. Timrå står för motståndet. Hoppas SSK tar 5e raka segern!

Torsdag 071227

Detta år börjar ta slut.. Inte många dagar kvar, men de dagar som är kvar blir nog roliga.

Idag sitter jag dock på jobbet, det är inte alls roligt. Gäspar käken ur led titt som tätt..

Julen var toppen. Firade med T och barnen. T fick agera tomte, lillan tyckte det var skoj att träffa tomten. Efteråt påpekade hon för T att han hade tomtens STRUMPOR på sig.. haha.. hur 17 kan en liten tös lägga märke till ett par strumpor????

Fick jättefina julklappar och barnen dränktes mer eller mindre utav klappar! Jag fick en tröja, en bok, en trådlös mus, en universal fjärrkontroll, godis, nötter, bestick och ett presentkort på Vila.. Så snäll hade jag varit!

T skämde bort oss.. Fick dåligt samvete över att han fick så fjuttiga klappar av oss.. =(

På juldagen blev lillan hämtad av sin pappa. På juldagskvällen åkte vi till Heron city och gick på bio. Vi såg Arn, hade inte hört så mycket om filmen innan. Men satan i gatan så bra den filmen var!!! Ser fram emot nummer två!

Igår slöade vi mest hela dagen.Och idag vankades det jobb. Likaså imorgon.

Imorgon kväll är det även hockey. Ska bli skoj. Men det roligaste sker nog på söndag. Då åker vi upp till Mora för att se matchen mellan Mora och SSK.

Sedan så är det ju nyårsafton. Vet inte riktigt vad som sker.. Har ju barnen så det blir lugnt. Nästa vecka är jag helt ledig. Det ska bli så skönt!

Nu är det dags för det sista rycket innan det är dags att stänga ner för dagen..

Hoppas att ni haft en bra jul!

Puss på nosen..

Dan före dopparedan..

Gäsp...

Är helt slut! Ska alldeles strax krypa ner i sängen.

Igår åkte vi till Södertälje för att fira kusin Jimmy som idag fyller 25 år. Där var det trevligt och pastasalladen var himmelsk för mig eftersom jag inte hade hunnit äta sedan frukost. Efter det så var det ett måste att åka och handla julmaten. Lillan var helt slut och skrek mer eller mindre hela tiden på Coop. Inte lätt att vara liten.

Idag så har det också varit hektiskt. Skjutsade T till Södertälje vid halv tolv, åkte sedan tillbaka till Hagsätra, ordnade med potatisgratäng, duschade, åkte sedan tillbaka till Södertälje. Hämtade upp T, for hem till mormor. Där fick vi middag och godis.

När vi var där så ringde min pappa! Kors i taket.. Har inte pratat med honom på nästan två månader. Nåväl.. det han hade på hjärtat var att han ville att vi skulle komma förbi där innan vi åkte hem, för han ville ge mig pengar.

In hos farsan, prata lite grann, lyssna på klyschor (men innerst inne ändå börja hoppas att han äntligen menar allvar), ut till bilen igen. Hem till mamma för att hämta julklappar, lämna av T hos honom, sedan tillbaka till Hagsätra. Väl hemma igen så var det dags att griljera skinkan och hänga upp tvätt. Bla bla bla... Intresseklubben antecknar..

Skulle ha plockat undan och strykit skjortor också, men jag pallar fan inte mer! Får väl gå upp lite tidigare imorgon..
Så vad händer imorgon då? Jo, vi ska vara hemma. T kommer över när han lämnat sin syster på arlanda. Vi ska äta god mat, dricka gott och så kommer ju tomten på besök!

På juldagen blir det softisch.. eller kanske inte. Eventuellt så ska jag vara barnvakt åt två små sötnosar. Om jag nu ska vara det så lär det ju bli livat värre.. Haha! Två monster på 2 år, och en liten skrutta på 8 månader. Samt min 11årige ligist.. Pust..

Hur annandagen blir vet jag inte riktigt än. Beror lite på när lillan blir hämtad. Är ju grymt sugen på att gå på bio..

Sedan återstår årets sista två arbetsdagar.. =)

Nä.. borsta tänderna och hoppa i säng är vad som står överst på min lista just nu...

God jul och puss på nosen!

Fredag 071221

Fredag.

Fortfarande läskigt glad över vinsten igår..

Magen krånglar.

Har handlat de sista julklapparna idag. Men givetvis glömde jag julklappspapper. Det måste införskaffas imorgon.

Mammas julklapp är iofs inte klar, men den får hon någon gång efter jul. Jag vet ju vad hon ska få.

Sedan måste jag nog köpa lite choklad eller julblomma åt mormor. Det vankas middag hos henne på söndag. Blir Södertäljebesök två dagar på raken. Mindre roligt att behöva åka dit, men vad gör man inte för de nära och kära?!

Sitter och väntar på sötaste, som jag hoppas kommer snart. Behöver en varm kram ju.. =)

Slutligen så måste jag säga att jägermeister tillsammans med red bull är himmelskt gott! Skål!!

Åhåå.. så skönt!

Det blev en fin julklapp från spelarna till fansen! Hela 7-0 mot Frölunda bjussade dem på!

En dag som denna är det LJUVLIGT att vara SSK:are.

Sitter här och bara njuter, trots att skallen snart går sönder av värk som hållt i sig sedan 15-tiden och ett bäckenbotten som inte vill vara snäll mot sin ägare..



Tack som fan..

Torsdag 071220

Shit vad uttråkad jag har varit idag.. Nu känns det dock lite bättre...  Det är hockey på tv:n. Periodpaus för tillfället, och SSK leder med 2-0. Alltid skoj! Hoppas det håller i sig, så att de vinner fjärde raka.

Idag har jag inte fått något uträttat överhuvudtaget. Blir desto mer att ordna med imorgon och i helgen.

Måste handla julmat, slå in julklapparna, handla något mer åt lillan, klä julgranen och städa. Sista-minuten-Marre, det är jag det!

Min söte har blivit sjuk. Han blir alltid sjuk när han är hemma hos sig själv..  Fatta vinken din kropp ger dig.. ;-)

Nu måste jag inhalera lite nikotin innan andra perioden börjar!

Puss på nosen!

Tjejig till tusen!

Nu är jag tjejig.. Oj oj...

Inte så att jag sitter med ansiktsmask och shit...

Nej då..

Jag sitter här och känner mig så fruktansvärt nedstämd, utan någon som helst anledning. Vill egentligen bara sätta mig ner och lipa..

Är inte det tjejigt så säg??!!!!

Blä... Bluttan blä...

Men åååh..

Jag är så rastlös.. Kommer bli galen av tristess här hemma..

Borde egentligen starta projekt klädkammare, men då ska ju lillan "hjälpa" till..

Har massor av små projekt jag borde starta, men alla projekt är av sorten "jag vill göra det själv, utan hjälp av min lilla dotter"..

Ååååh...

Roa mig??

Onsdag 071219

Jaha.. ska jag börja med de roliga sakerna först, eller de tråkiga?! Jag börjar med de roliga..

SSK VANN ÖVER APORNA IGÅR!! 5-2.. Så jävla sköööönt! Tre raka segrar och jävlar vad stabilt det ser ut..
Kudroc var helt underbar att se igår..  Hade jag inte varit förälskad i T, så hade jag blivit störtkär i Kudroc... Hahaha!

Lillans pappa är gårdare, messade honom efter matchen, men har fortfarande inte hört något tillbaka. Hade "jyrgårn" vunnit så är jag 100% säker på att jag både fått ett och två och tre sms om det..  *muahahahaha*

Ny match imorgon igen... Hoppas det blir fjärde raka!!

Nu till det tråkiga..

Var hemma och vabbade måndag och tisdag. Klev upp imorse, gjorde oss iordning. Lämnade Lillan på dagis och åkte sedan till jobbet. Klockan 08,10 var jag framme. 35 minuter senare ringer telefonen och det är dagis!

Ungen är dålig i magen, så det är bara att stänga av allt och åka hem igen.. Och här sitter jag nu...

Kul lön jag kommer få i januari.. Decemberlönen blev skit den med... GAAAH!!

Måndag 071217

Är hemma och vabbar idag.. Lillan roade sig med att kaskadkräkas igår, så det blir till att vara hemma. Förhoppningsvis kan jag jobba imorgon.

Hade sett fram emot en månad utan frånvaro, men det sket sig..

Helgen då? Jo då, den var finemang! Filmkväll i fredags, julklappsshopping i lördags och Scaniarinken igår.
Grabbarna åkte skridskor med A-laget. Supporterklubben hade sitt årliga ispass. Man fick även en lott per medlemsskap, där det efter ispasset var lottdragning. Vi fick ju tre lotter, ja, Lillan är också med i supporterklubben! Hon säger ju Hoppa Tälje, hopp, när hon hoppar!

Och vi vann på alla lotterna. Ibland har man tur! Det blev två muggar med det snygga S:et på, mössa + vantar med det snygga S:et på, godis med det vackra namnet Marianne på samt en nyckelgrej.. Bara där har jag gått med vinst. =) Medlemsskapet för mig o ungarna kostade 200kr, och vinsterna måste ju ha uppgått till mer än så.. =)  
Sånt gillar jag!!

Det enda tråkiga som hände i helgen, förutom lillans spyor,  var igår när vi var på väg till Södertälje. På motorvägen, strax efter Salem, så fick T´s bil för sig att den skulle gå sönder. Avgasröret släppte, så det skramlade rejält fram till Södertälje. Fick lite konstiga blickar från de andra bilarna.. Antar att det gnistrade lite under bilen..

Nu är det dags att städa lite..

PUSS PÅ NOSEN!

Fredag 071214

Äntligen är det fredag eftermiddag. Lite mer än en timme kvar att jobba denna arbetsvecka.. Sedan får man ha helg igen.

Idag är jag grymt sugen på en iskall jäger med red bull. Lutar starkt åt att det blir en sådan när man kommer hem och har börjat tillaga middagsmaten.. Mumma!

Imorgon ska jag shoppa julklappar och grabbarna ska åka skridskor. På söndagen är det ispasset som gäller. Grabbarna ska åka skridskor med SSK... Jag och lillan får titta på.. Vågar inte släppa ut min lilla höna på isen riktigt än. Men nästa vinter ska hon ha sina egna skridskor..

Usch så trött jag är just nu.. Är uppe alldeles för sent på kvällarna. Hoppas att man hinner vila upp sig i jul..

Puss på nosen!

Luciadagen 071213

Jag sitter på jobbet och är så uttråkad.. Tiden står still..  Är så trött att ögonen går i kors, vill bara hem!

Skulle ha haft utvecklingssamtal för Lillan idag egentligen, men det blev framflyttat och ingen är gladare än jag.

Ikväll måste jag försöka komma i säng lite tidigare än vad det blivit de senaste dagarna. Hur det blir med den saken återstår att se, då jag brukar piggna till när man väl har kommit hem.

Vår IT-support är lika snabb som vanligt. Mailen ligger fortfarande nere, det är bara att hoppas att kunden jag väntar på mailsvar ifrån inte har mailat än. Tycker inte om att låta kunderna vänta.

Dags för en kopp kaffe och lite dagdrömmar.. ;-)

Puss på nosen!

Onsdag 071212

ARGHHH!! Känner mig frustrerad.. Sitter på jobbet, min mail funkar inte och jag väntar på ett viktigt besked. Felanmälde imorse, än har inget hänt!

Ikväll är det luciafirande i skolan. Klockan 20..  Undrar hur de tänkte när de planerade in den tiden?? Har folk inte småttingar längre. Min stumpa ska i säng klockan 19 för att orka dagen efter.

I helgen måste jag handla en del av julklapparna, för att undvika att stressa ihjäl mig helgen innan. Typiskt mig att vara ute i sista sekund. Men å andra sidan så har jag bara 4 personer att handla till.. Lillan är ju så gott som klar, till grabben och morsan vet jag redan vad jag ska köpa.. Bara T kvar.. Ge mig tips!!!

Har kommit lite sent två dagar i rad till jobbet. Farligt att lägga sig i sängen igen när man duschat.. man blir lätt kvar lite längre än vad man hade tänkt.. Fy mig!

Nähä.. dags att ringa IT-supporten igen!

Puss på nosen!


Men ARRRGHHH!!!

Jag kommer garanterat att vara vithårig innan min 32-årsdag.

Fick nyss ett deprimerande samtal från grabbens fröken.

Vet inte vad jag ska göra..

Bankar huvudet blodigt!

Hjälp?

Hur får man en 11åring att förstå att han straffar enbart sig själv genom sitt beteende?

F U C K vad det här suger!

Måndag 071210

Åhåå vilken najs helg jag har haft!!

På fredagen arbetade jag ju bara halvdag. Sedan bar det av mot Hagsätra och frisören. Det blev klippning och slingning. Mörkare slingor denna gång. Blev riktigt nöjd.

Sedan kom T, och vi åkte till Södertälje. Lämnade av grabben hos min mamma och åkte sedan hem till T. Han svidade om och vi knatade över till hans kompis.

Där fick vi mat och dryck. Det snackades en del hockey, men jag hann även bli utfrågad. Frågor som "Vad ser du hos T?"... Eeh..  Man blir ju lite ställd.. =) Vad ser jag inte??? Finast och bäst ju... =)

Kom hem vid 2-tiden, slocknade väl vid 3-tiden. På lördagsförmiddagen gick vi ner till stan och åt frukost/lunch på min gamla arbetsplats Tratten. Usch så slitet och nedgånget det är där nu!

Passade även på att shoppa lite innan vi gick hem igen. Pustade ut i soffan i några minuter och åkte därefter till templet.

Och herrejävlar vilken underbar hockeydag det var!!! Ceremonin kring Glenn var toppen..  Klacken var helt fantastisk och grabbarna på isen gjorde ett fantastiskt jobb. Domaren gjorde dock inte lika bra ifrån sig, men vad gjorde det? SSK vann iallafall... Återigen med 4-1..

Skulle SSK spela som de gjorde i lördags även fortsättningsvis, så är slutspelet inte långt bort!

Efter hockeyn så skjutsade vi hem grabben och T´s systerson. For iväg till Willys och handlade. Trodde vi skulle ha en slapparkväll men istället blev det en bio på Heron city. Vi såg filmen 1408.. En "hoppahögtfilm" som slutade väldigt skumt...

Gårdagen var soft. Fick hem lillan redan vid 9-tiden på morgonen. Åkte till globen och shoppade.
Åt middag och kollade på film.

Nu sitter man här igen, på jobbet. Känner ingen motivation alls, men den kanske kommer!

Två veckor kvar till julafton..  Kan det sluta regna någon jävla gång? Snö, tack...

Puss på nosen!

Dagen D.. Fredag 071207

Äntligen är det fredag! Som jag har längtat...

Igår såg vi på hockeyn, trevligt värre! SSK vann över Luleå med 4-1.. Helt galet skoj att se!

Idag så jobbar jag fram till lunch, sedan är det bara att rusa mot t-banan. Måste få håret klippt, det ser för bedrövligt ut!

Klockan 16 blir stumpan hämtad och sedan bär det av mot Sötälje. Ska bli ruskigt nice att få umgås med T utan mina barn.

Bitchade loss till tusen igår efter jobbet. Det blev lite mycket på en gång. Grym värk i magen, en liten tjej som skrek, samtal med olika personer fram och tillbaka, gjorde att jag inte var världens gulligaste. Ungarna fick sig en skopa skäll. Tog alvedon och en dusch, sedan var jag back to normal igen! Bad faktiskt om ursäkt också.. ;-)

Snart kommer tomten.. =)  Visst faaan.. måste ordna en tomtejefvel åt lillan. Men ååååh.. Vem vill vara tomte åt min lilla tjej??? Du??? Du kan få en skinkmacka och en julöl/julmust som tack för besväret.. =)

Puss på nosen!

Torsdag 071206

Bara en dag kvar.. Tjohoo!! =)

Ikväll är det hockey igen... SSK tar sig an Luleå på bortaplan. Hoppas SSK vinner..  Ligga sist i tabellen är ju inte så jätteskoj!

Igår så hade T med sig en film som vi kollade på.. Usch.. den var vidrig. Blod och hoppa-till-scener så gott som konstant.. 

Somnade sent, sov så gott och var alldeles svimfärdig av trötthet när klockan ringde 06,00. Men nu är ju nästan hela arbetsveckan avklarad! =)

Det är lustigt hur snabbt man vänjer sig att sova bredvid en annan person. Sover allra bäst när T sover hos mig, men när han sover hemma så är det jag som sover oroligt.. 

Nehej.. nu är det nog dags för lite kaffe..

puss på nosen!


071205 Onsdag

Kunde ju givetvis inte hålla mig igår. Beställde hem matchen för jag var så nyfiken på att veta hur SSK skulle spela. Första perioden var kass, men sedan började de arbeta sig in i matchen. Sista perioden var riktigt bra!! Tyvärr blev det ju ändå förlust med 2-3, men det var skönt att se att grabbarna lirade så som de kan.

Efter matchen kom söt, så jag fick kramas! Mys!

I övermorgon smäller det, då får jag lite barnledig tid. Det ser jag verkligen fram emot.. Ska bli så najs!

Jag vill kramas mera..

Puss på nosen!


071204 Tisdag

Händer? Nothing much... Sitter på jobbet och säljer! Roligt? Nja, så där..

Händer för övrigt då? Nja, det är ju hockey ikväll. SSK möter HV71. Men jag är fortfarande så besviken på "hjältarna" så den matchen tänker jag nog inte se. Onlinerapporteringen på swehockey får duga. Har ingen lust att slänga ut 140kr för något som bara gör en förbannad.

Matchen i lördags var katastrofal. Hoppas dock innerligt att de tar sig i kragen ikväll och ger HV en match. Inga fler plattmatcher tack..  Tänk vad roligt det vore ändå, om SSK, tabelljumbon, spöar HV som ligger 1a i serien!! "Sist i tabellen, men vi krossar er ändå"


Idag får jag gå hem en timme tidigare, då dagis stänger kl 16. Undrar om man skulle göra ett nytt försök att försöka få tag på viktiga piller?!  Känns lite riskabelt att fortsätta på det här spåret... =)

Jul är det snart också, inte en enda julklapp är klar. Varför ska man alltid vara ute i sista sekunden? Vilka ska få julklapp i år? Vilka har varit snälla? Mamma är ju given, hon är alltid snäll. Men vad ger man en människa som redan har allt?

Ungarna är snälla.. oftast. Lillan är det inga problem att hitta på saker till.. hon är så liten fortfarande. Men grabben? Herre jefvlar vad svårt det börjar bli. Och inte är det gratis heller.. Suck!

Sedan så är det en person kvar.. Där har jag mina funderingar på vad han ska få..Måste klura lite till.. =)

Äh.. dags att jobba lite till.. 

Puss på nosen!

Sova..

Är så trött.. Det svider i ögonen..

Ont i magen.

Illamående.

Krama kudde?

4 dagar kvar...  Lovely!

071203 Måndag

December månad. Den började så dåligt som den bara kan göra. SSK torskade mot Brynäs med 10-2.. Pinsamt! Riktigt jävla uruselt.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att vi kan åka iväg till Globen. Har ett möte inbokat.

Sedan bär det av till jobbet. Det ska bli så roligt! Helt sjukt vad jag har längtat efter jobbet.

Och det är helt sjukt vad jag längtar till på fredag, då jag får ett litet andningshål. Kunna få vara "bara" Marianne under två dagar. Mamma är man ju ändå, men jag kan bara få vara. Inga måsten.

För övrigt.. så känns det bara bättre och bättre. Mys!

Jag har trillat.. ordentligt..  Be gentle.. Puss!