Nyårsafton 071231

Lite småseg idag. Öm i halsen..

Det var en sjukt rolig resa vi gjorde igår. Klev upp tidigt, duschade och gjorde mig iordning. T fixade matsäcken och sedan bar det av mot Saltskog. Lämnade Lillan hos hennes gudmödrar och åkte sedan ner till stationen.

Klockan 10,10 rullade bussarna med destination Mora.

Hade några korta stopp på vägen samt en halvtimmespaus i Borlänge. Var framme vid FM Mattson arena några minuter före nedsläpp.

Mora gjorde två snabba mål, SSK var kvar i omklädningsrummet. Det verkade så iallafall. Strumpan tog time-out och sedan började de spela bättre. Gick till periodvila med 1måls underläge.

Det hämtades upp i andra, SSK spelade bra, trots den förbannade domare Sjögren, som tydligen hade blivit lovad något hårt i baken om han gav Mora segern. Nu fick han nöja sig med det gamla vanliga för SSK vann till slut med 5-3.

Efter matchen tog det en stund innan vi kunde gå ut till bussarna, men vid halv sjutiden rullade vi iväg mot Södertälje igen.

Var hemma i Hagsätra vid midnatt, helt slut! Då hade man suttit på en buss i lite mer än 10 timmar, sett på hockey, skrattat, svurit, skrikit och tjoat en hel del...

Idag är det som bekant nyårsafton och vi ska återigen tillbringa den i Sötälje. Blir hemma hos moster med familj. Det vankas bastu, mat och god dryck! Trevligt trevligt..

Men jag måste säga att jag verkligen längtar till torsdag och lördag då det är hockey igen! ;-)

Puss på nosen!

Kommentarer
Postat av: En Mölnbobos Liv

Gott Nytt år och för att glädja dig har jag lagt in en ny bild på bloggen som nog passar dig bättre.

http://massablaj.blogspot.com/2007/12/till-marianne-melvin-med-ssk-napp.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback