Freja har lärt sig något nytt..


Nanananananana....

Jag vet något som inte ni vet..


Tisdag 090224

Amningen är över. Det känns både skönt, vemodigt och sorgligt. Skönt för att man slipper tänka på vad man stoppar i sig. Vemodigt för att det troligen var sista babyn jag ammade. Sorgligt för att jag verkligen hade velat amma längre. Dock inte till vilket pris som helst.

Amningen fick sig en törn när Freja var så förkyld. Hon kräktes enorma mängder, och blev således hungrig snabbare och mjölkproduktionen hann inte med. Och att sitta och maratonamma när man har fler barn fungerade inte.

De sista veckorna har jag inte ammat alls på dagarna, utan endast på nätterna och morgonkvisten. Men häromnatten så blev hon inte nöjd alls så det blev till att ordna en flaska åt henne. Tog då beslutet att sluta helt. Nu har jag inte ammat sedan i lördags natt.

Dopinbjudan har gått iväg, och vi har redan fått några svar. Skojigt! Dopet blir den 4e april.. på min namnsdag. Hade helst velat ha dopet den 28e mars men då var det fullt i kyrkan. En fin kyrka.. Så där härligt gammaldags!

Ni som läser här, och har varit i Tveta kyrka/St Ragnhildskyrkan i Sötälje.. Kyrkan är en blandning utav dessa två, tycker jag!


Alla hjärtans dag 090214

Igår var det Fredagen den 13e, men inga olyckor här inte! Fräsen blev hela 4 månader gammal.. Tiden går fort!

Var över till svärmor och åt middag. Det var gott, och skönt att slippa laga mat!

Har nu i eftermiddag tittat på SSK som möter Luleå hemma i Axa Sports Center, men som vanligt spelar de kasst. Matchen är inte ens slut, men jag orkar inte se eländet. Kommer nog få magsår i kvalserien..

Ska nog snart förbereda middagen, men jag har noll lust, noll ork, men har man barn så måste man ju!

Just nu känner jag mig bara helt f*cking off... Är så förbannat trött hela tiden!


Grattis Emma!

Idag fyller min tjej 4 år! Hon börjar bli stor, och det är på både gott och ont! Jävlar vad hon har fått temperament.

I lördags hade vi kalas för henne, och det var verkligen fullt hus! Barn och vuxna lite överallt. Det blev lite kaosartat.. Men är man två stora släkter så är det kanske inte så konstigt.

Men hädanefter hyr vi en lokal eller splittar kalaset på två dagar.. Just sayin´!

Har även skickat ut inbjudningskorten för dopet som sker i början på april. Det blir mycket folk då också.. Fast då ska vi inte vara här hemma. Tack och lov..

Nu är det lunchdags, sedan måste presenterna till Emma slås in. Hon vill nog öppna presenter när hon kommer hem från dagis!

Emma som glad 1åring!!


Ett år sedan

080204... det var en speciell dag.

Då skrev jag
det här.. Thom befann sig i Australien och jag hade precis kissat på en sticka som talade om för mig att en liten bäbis var på gång!

Hade ju lite panik då, dels för att Thom var bortrest och framförallt för att vi inte alls varit tillsammans så länge.

Men det blev ju bra i slutändan! :-)



Denna bild skickade jag till Thom. Är glad att han kom hem från down-under!

Tisdag 090203

Snart är det dags för kalas, och idag slog det mig.. Vart fan ska alla sitta? Kommer vara knökfullt här hemma på lördag.

Ja ja, man får väl fika i omgångar, och finns det hjärterum så finns det stjärterum.. Bla bla bla! =)

Igår fick lill-tuttan smaka på riktig mat för första gången. Det var potatis och palsternackspuré! Hon visste ju inte riktigt hur hon skulle göra med tungan, men det var en stor hit! Uppskattades väldigt utav den lilla damen, och lite protester var det när smakportionen var slut!