Onsdag 070530

Onsdag eftermiddag. Halva arbetsveckan har passerat! Borde ju kännas skönt, om det inte vore så att jag hela dagen har fått för mig att det är fredag! Suck.. 2½ dag kvar.

På fredag blir lillan hämtad av sin pappa, och kommer inte hem förrän på söndag eftermiddag!

Så på lördag ska jag sova ut! Länge!

På kvällen blir det utgång i Södertälje. Tillsammans med en gammal barndomskompis och några andra tjejer.

Förhoppningsvis springer jag även på en viss person i Södertälje. Personen i fråga skulle troligtvis ut! Ska bli spännande att se.  *flinar*

Nu är det dags att återgå till arbetet!

070525 Fredag

Den här veckan har varit sååå hektisk!

Blev förkyld förra helgen, och det sitter fortfarande i lite grann. Jobbade fram till lunch i måndags, sedan gick jag hem. Var hemma på tisdagen, jobbade halvdag i onsdags. Stressade sedan iväg till skolhälsovården med grabben! Igår var det grillfest på dotterns förskola.

Och idag.. idag har jag faktiskt varit på en arbetsintervju! Det gick nog rätt så bra, då jag kommer bli kallad till ytterligare en intervju. Jobbet verkar vara rätt så intressant, men det är lönen som avgör om jag tackar ja, om jag nu får ett erbjudande. Berättar mer vid ett annat tillfälle..

Angående vikten.. så är jag iallafall (var jag åtminstone i måndags morse) 2,8kg närmare att få behålla håret!

Den här veckan har jag försökt sköta mig med maten, men det har gått sisådär, då det varit så rörigt. Inte så att jag ätit fel, utan att jag ätit för lite och vid fel tidpunkter. Ska skärpa mig i helgen, och även försöka träna lite!

Sååå skönt att det är fredag! Det ska bli skönt att bara vara i helgen! Inget inplanerat förutom grabbens match på söndag!

Nu ska jag kramas extra hårt med mitt lilla sockertroll!!

Oh my god!!

Hahahaha.. Vad har jag gjort?!

Skrev nyss ett kontrakt.. som bevittnades av två kollegor!

Så här skrev jag:

070515

Har jag inte gått ner 20 kg till den 30 september så ska jag raka av mig allt hår på huvudet!
Inklusive ögonbrynen och ögonfransarna!!



Nu blir det till att kämpa järnet! hahaha.. 

Ser nog inte alltför skojig ut utan hår!

Ikväll blir det minst en halvtimme på crosstrainern! Hujedamig!

/Fettot!

070512 Lördag

Jahapp.. så var Finland i en vm-final igen! Känns ju jättebra, men det skulle kännas ÄNNU bättre om Finland vinner imorgon också! Men hmm.. så blir det nog dessvärre inte!

Idag har vi varit på shoppingstråk med min mamma! Det var meningen att jag skulle träffa Anni + barnen, men vädret var ju riktigt pissdåligt iförmiddags. Fast nu skiner ju solen.. TYPISKT!

Barnen fick lite nya kläder och jag köpte mig en mp3spelare! Tjohoo.. tänk vad lite shopping kan göra för humöret!

Vi var både i Globen och i Farsta. Måste säga att Farsta är bäst, alla affärer finns ju samlade där!

Önskar att jag hade massor av pengar och en "smal" kropp, så att jag kunde shoppa massor av nya kläder! Det är verkligen något jag har brist på!

Nu ska jag glo på tv..

Puss på nosen!

PS! MARIA!! Den 2juni är klar.. Lillan ska vara hos sin pappa, måste bara ordna någon som grabben kan vara hos! Ska bli superskoj att kunna sitta o snacka blaj innan vi drar ut! Kram DS.


Hotell Iskar, Sunny beach, Bulgarien

Hotell Iskar

Här ska jag o barnen bo i två veckor! Ska bli så skönt att komma bort härifrån! *längtar*

Fan så less jag är just nu! Det STINKER avlopp i hela lägenheten! Hatar mitt badrum för det är därifrån lukten kommer, och inget jag gör hjälper mot stanken! Får fan panik snart!

Måste ringa värden imorgon.. IGEN!

070507

Burr.. jag fryser!

Helgen har varit riktigt skoj! Var helt barnledig från fredag till lördag. Det var nice.. *flinar*

På lördagen kom grabben hem, efter en heldag på Gröna Lund. Och vi två åkte till Södertälje för jag och moster skulle gå ut på Torekällberget. Kom iväg dit sent, så vi hann bara vara där i 2½ timme, men det var så roligt!

Dit måste jag gå igen. Skoj att se gamla typer från skolan..

Igår kom lillan hem, och vi var iväg och kollade på grabbens fotbollsmatch. Låtsassyster följde med. Direkt efter matchen halvsprang vi hem för att titta på hockeyn. Matchen var tyvärr ett sömnpiller och Sverige vann med 1-0. BLÄ!

Idag slutar jag en timme tidigare för dagis stänger redan kl 16. Sedan ska jag tillbaka till dagis kl 19 för föräldrarådsmöte. Inte direkt upplagd eftersom jag är så trött och frusen. Men det är väl bara att bita ihop!

Måste även försöka hinna ta mig till Onoff någon dag så att jag kan införskaffa en ny mp3spelare! Måste ju ha något att lyssna på nu när jag ska börja med powerwalks!

Jaha.. så var det bara 5 minuter kvar på lunchrasten. Dags att inhalera lite nikotin så att man klarar av eftermiddagen.

... P p n!

070504

Jaha, så var man helt plötsligt helt barnledig!! Grabben följde med till lillans pappa, då han ska följa med till Gröna Lund imorgon!

Haft en telefonsession med M.. Hon tycker jag ska följa med ut imorgon.. Och´åååh så sugen jag är!  Var evigheter sen jag var ute!

Messade moster för att höra om hon vill med ut.. Vill hon så går jag ut, inte annars!

Blir ju fler gånger till utgång..

070502

Uff... Nu är jag trött! Det ringde något så vansinnigt mycket på jobbet idag! Tog dubbelt så många samtal mot vad jag brukar och sålde en massa försäkringar!

Kom hem, lagade mat, åt middag, dammsög, vattna blommor och tvättade lite..

Men snart är det nattning av lillan, sen så är det ,banne mig,  jag som hoppar upp crosstrainern! Hårdträning som gäller nu..  Måste ju snart visa mig i bikini inför en massa människor, och då duger det inte att vara ett fetto! haha..

Fast idag kom jag i ett par byxor som jag inte fick på mig för några månader sen! Det kändes gött!

Men ack så mycket mer det finns att ta utav!

Åhå.. nu har jag en liten flicka som gråter.. Dags för nattning!

070501

Jaha, så var man lite smått bakis idag då!

Jobbade till kl 15 igår, och åkte sedan hem till min ena moster för grillfest. Det var som vanligt supertrevligt där, och mycket folk!

Tog en öl och bara softade. Vid 21.30-tiden så ville lillan helt plötsligt följa med min mamma hem. Vips så var jag halvt barnledig. Tog då några öl till, någon enstaka grogg och lite likör!

Ovan som man är vid alkohol, så steg ju det upp i huvudet! Salongsberusad..

Vi dansade, sjöng karaoke och snackade! Nice!

Somnade vid 4-tiden i morse, klev upp kl 10, så jag är TRÖTT! Ska passa på att vila med lillan idag!

Fick lite signaler igår från en person.. Vet inte hur jag ska tolka det då det hänt förr.. Men äh.. Skit samma..
Säkert bara inbillning..

Imorgon är det jobb igen! Skönt att det bara är tre dagar kvar till helgen! Jag tycker mycket om dessa veckor med lediga dagar mitt i veckan! =)

Nu är det dags att svulla hamburgare och sedan vila!

Puss på nosen!