Lördag 080126

Aaah! Mår sååå bra!

SSK torskade i förlängningen mot aporna. Det var ju inte så bra, men men..  Idag väntar Frölunda. Ska bli skoj att se!

Igår blev det ingen after work, utan jag åkte hem tillsammans med T. Vi åt middag och försökte kolla på en film. Men vi var sjukligt trötta så vi gick och la oss tidigt.

Sov som en stock, vaknade väl vid 9-tiden, mös lite och klev slutligen upp vid 10-tiden. Har precis avnjutit en frukost i lugn och ro.

Ska strax hoppa in i duschen, så att vi kan bege oss ut på en promenad. Klockan 15 är det hockey som gäller..

Jag gillar verkligen dessa lördagar... Lugn och ro, utvilad.. AAAAAAAAAAAAAAH!

Hoppas att ni får en finfin lördag!

Puss på nosen!

Finally...

Torsdag...  Idag har jag mått bra HELA dagen! Förutom att jag varit (är) sjukligt trött. Somnade runt 2-3-tiden i natt. Var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna, men var klarvaken i hjärnan. Det gick bara inte att somna. Så störande!

Bara en dag kvar att arbeta denna vecka! Sedan är det äääääääääntligen helg! Får se om det blir någon after-work imorgon eller inte. Det beror nog på ifall spjuvern A är frisk. I annat fall glider man väl hem och tar en after work hemma.. =)

Upptäckte även att jag kallas för försäkringsbruttan hos en tjej vars blogg jag läser regelbundet. Fick mig ett gott skratt när jag läste bloggen imorse! Hoppas att hon får den hjälp hon eftersökte! Jag håller alla tummar jag har för henne.

Om 35 minuter börjar hockeyn.Hade så gärna varit i templet ikväll när aporna kommer på besök. Men icke! Matchen får ses på dumburken.

Förhoppningsvis kommer T hit efter matchen.. Vill ju spoona.. Bara att hoppas att jag somnar snabbare ikväll, annars lär ju jag vara ett vrak denna helg.

Nu är det dags att fixa lite käk, sen glo på hockey! Framåt stolta SSK..

Så less.. 080123

Urk.. Är så himla trött på det här nu. Vaknade imorse, duschade, sen kom det.. illamåendet. Började dagen med att kräkas. Skojigt.. nja.. inte mycket va?!

Känns som att jag inte gör något annat än gnäller.. Jag vill inte vara någon gnällig kärring..

Pratade med lillans dagisfröken när jag hämtade hem henne från dagis i måndags. Hon hade haft samma besvär som jag har. I TVÅ VECKOR hade hon mått illa..  Yeey... Bara 8 dagar kvar då..  MEGABLÄ!!!

Idag är det onsdag. Bara två tidiga mornar kvar.. Åh så härligt det ska bli på lördag morgon. Behöver inte gå upp tidigt. Behöver inte gå upp och hjälpa lillan med diverse saker. Ååååååh.. så skönt det ska bli!!!!!!!!!!

Skulle ha haft utvecklingssamtal idag, men chefen är inte här. Ja ja.. det lär man ju ändå inte slippa undan!

Dags att arbeta!

Musik..

Vad vore livet utan musik? Usch, så trist!

Här sitter jag.. softar och lyssnar på musik!

Patiens också så klart.. *s*

Hade ett härligt samtal med min gumma Anni.. Är så glad att hon finns och är min vän! Man får sig några härliga skratt när man pratar med henne.. Och skratt förlänger livet!

Längtar efter helgen så mycket, men imorgon är det redan onsdag, så snart är det fredag eftermiddag. Lovely!

Köpte nya plåster idag också... Jag kämpar vidare.. Ska snart ta tag i träningsbiten också. Jefvlar vilken puma man kommer bli.. *asg* Eller milf, som T sa igår.... haha..

Ja ja.. drömma går ju! *flinar*

Phew...

Sådär ja.. Hade en lunchrast att lugna ned mig på. Men jisses..

Man blir mörkrädd när man märker vilka människor det finns som knatar runt helt fritt i samhället!

Avliva??

Så jävla arg!

Jag är flyförbannad just nu.

Vilka jävla idioter det finns.

FAR ÅT HELVETE!!!

Dåligt slut i huvudet man är..

*asg*

Fräste nyss till åt sonen, som istället för att gå och lägga sig, ställde sig framför spegeln och började fixa till frisyren.

Han frågade varför jag var så sur. Svarade att han måste gå och sova eftersom han är så trött och att han bara är 10 år gammal.

Kontringen kom på en hundradels sekund. "jag är inte alls 10 år!"

Då slog det mig.. Visst jävlar.. Han är ju 11 år, fyller 12 i sommar..

Hahahaha.... Dags att gå och sova tror jag!

Senildement? Jajamensan!! =) =) =)

God natt!

Måndag 080121

Var hemma från jobbet idag med. Illamåendet har inte helt släppt greppet. Bröstsmärtan har börjat ge med sig lite grann. Skönt!

När det gäller rökningen så går det så där.. Har fuskat LITE! Imorgon ska jag köpa nya plåster och köra vidare!

Lämnade lillan på dagis imorse, fick dock hämta hem henne efter en timme. Magsjuk. Imorgon får hon vara med sin pappa så att jag kan jobba.

Igår kom finaste hem från sin norrlandstripp. Det var så härligt att få krama om honom igen. MYS!!!!!!!!!!!!!!
Kommer ha sådan abstinens efter honom när han åker till Australien. Får ladda upp med massor av böcker när han är borta. Verklighetsflykt? Jajamen! =)

Men är man kär, så är man!

Ser fram emot helgen. Blir troligen after-work en stund på fredag, sovmorgon på lördag. Slappa på dagen, titta på hockey på eftermiddagen och sedan göra något skoj på kvällen.. Bara jag och T... inga barn! Ska bli så najs!
Och sedan får man sovmorgon även på söndagen! LJUVLIGT!!!! Shit vad jag längtar efter helgen... =)

Måste snart ta tag i planeringen för lillans 3årskalas!

Hörni.. mina kära släktingar som läser här!! Se för faaan till att kunna komma på värsta festen snart... E ska ju ha sitt 3årspartaj snart, och hon vill gärna att ni kommer hit och sjunger och käkar tårta! ;-)

Nu ska jag ta och stoppa lillskruttan i säng och sedan lägga mig i ett bad.. Fryser ju.. 

Är även så satans trött. Sov knappt något under natten. Vaknade i ett och mådde så illa. Imorse när klockan ringde så kom det till och med några "tycka-synd-om-mig-själv"-tårar.. Inte roligt att vakna varje morgon med ett illamående! Förhoppningsvis får jag sova ordentligt inatt, så att man vaknar pigg och glad imorgon bitti!

Puss på nosen, suckers!

Lördag 080119

Idag går min prövotid ut.. Har med andra ord haft körkortet i två år! Grattis till mig själv.. ;-)

SSK spelade mot Modo idag, tyvärr blev det torsk med 2-4. Det berodde på flera orsaker, men i vissa lägen undrar jag hur fan tränarna tänker. Vissa spelare borde ju fan sitta på läktarplats och se på.. och inte befinna sig på isen! Vart är viljan? Kämpaglöden? Faaan..

Idag mår jag bättre, men ändå inte helt 100%:igt! Bröstkorgen jävlas fortfarande.

Har städat och tvättat en del idag, snart ska jag lägga mig i ett varmt bad. Nu sitter jag bara här och njuter av en kall jäger + red bull och schyst musik!  Börjar även bli dags att natta Lillan.

Ska passa på att ägna mig lite åt "egenvård" ikväll..  Var ett bra tag sedan jag pysslade om mig själv. Hårinpackning och peeling och naglar står på schemat..

Ska bli intressant att se hur det nya arbetsschemat kommer att se ut för min del. Hoppas att det innebär att jag kan börja träna regelbundet på jobbet. Det vore ju riktigt najs.

Om 5 månader blir jag 32.. shit.. urk.. blä.. Det känns inte alls skoj!

Och idag är det 3 månader sen jag och T "hookade upp"... Grattis till honom.. *asg* Näää.. grattis till oss båda!
Imorgon bitti är han åter i Sthlm.. ska bli så najs att få krama om honom igen.. 

Haha.. låter som att han har varit borta i en evighet, men handlar egentligen om 3 dygn.. Men men.. ;-)

Nähä... nu är det dags att stoppa E i sängen, och mig själv i badet!

Puss på nosen!

Bekännelse!

Här kommer min bekännelse! Jag har rökt idag! Shame on me...  tog dock bara 3 bloss och det smakade fan inte gott! Mitt problem med att sluta röka har varit att jag faktiskt tycker att det smakar så gott.. Men det gjorde det inte idag! Tjohooo!! Ett stort kliv framåt måste jag säga.

Tänker inte röka mer! Ska inte säga att jag aldrig ska röka igen, för då faller jag säkert på det. Men jag tänker inte röka mer på ett bra tag framöver. Ska hålla kvar känslan (smaken?) av hur äckligt det var!

Mår fortfarande jättedåligt. Har god lust att springa och kräkas var och varannan minut. Har även ont i bröstkorgen fortfarande. Hoppas att jag mår bättre imorgon, för så här vill jag inte må.

Har mått nästan konstant illa i ett dygn nu. Bröstkorgen har gjort ont i 2-3 dagar. Oskönt..

Idag misstänkte jag att jag åkt på vinterkräksjukan, men då borde man väl bli dålig i magen också?! Och sådana problem har jag inte. What´s wrong with me?

Saknar T så inåt helvete mycket just nu också.. Hade gärna lagt mig i sängen och skedat, men det får bli en annan dag. När han är hemma från sin norrlandstripp! =)

En annan sak jag klurar på är vilka ni är som läser?! Den senaste veckan har jag haft en rejäl ökning av besökare. Många vet jag ju vilka det är.. men ni andra.. Vilka är ni? Hur hittade ni hit?

Skriv gärna en kommentar och berätta! =)

Saknar dig så mycket just nu.. önskar att du vore här så att jag kunde få en kram.
Fast jag hoppas ändå att du har det skojigt med dina vänner och att ni lyckas heja fram SSK till ytterligare 3 poäng. Puss på dig, finaste!

Fredag 080118

Hemma, efter att ha varit på jobbet och försökt jobba. Efter att ha spytt två gånger så insåg jag att det inte går!

Mår fortfarande illa, men nu har jag inget mer att spy upp! Blä!

Förresten.. tack för alla kommentarer! Jag kämpar på när det gäller rökningen, och mår jag så här så är det inte alls svårt! ;-) Keep on pepping! :-P

Och Frida.. haha.. Nej, det är inte alls något fel med att bli gravid efter bara två månader! Men det kanske inte är det mest ultimata! *ler*
(Jag har ju min dotter, och där var det ju inte ens något förhållande! )

Ska lägga mig ett tag, samla krafter så att jag kan hämta lillan och laga mat åt barnen. Man blir ju rätt matt av att kräkas..

Åh så najs..

Matchen är över. SSK vann med 4-1. Skönt!

Pratade nyss med finaste som befinner sig i Luleå.. han var glad! Och jag är grymt avundsjuk!

Natten till idag var riktigt jobbig. Sov jättedåligt. Slet till slut av mig plåstret, för tydligen kan man få sömnrubbningar av nikotinplåster.

Idag har det gått jättebra under dagen. Har knappt känt av något röksug. Men det blev grymt jobbigt på kvällen.

Nu mår jag mest illa, så cigaretter är ändå inget att tänka på! =) (Och neeeeeeeeeeeeej.. jag är inte gravid)

72 timmar

4320 minuter

259200 sekunder...   and still counting!


Fan.. nu börjar jag bli riktigt stolt över mig själv! Önskar bara att värken i bröstkorgen skulle ge med sig!

Borsta tänder, kissa och sova?? Låter som en finfin idé!

Fredag imorgon... Lovely! =) Fast jag lär ju få sysselsätta mig under hela helgen..  så att jag inte faller för frestelsen!

Puss på nosen!!

Torsdag 080117

Torsdag kväll. Är totalt slut i hela kroppen. Sitter och väntar på att tredje perioden ska börja. Luleå - SSK.

SSK leder med 4-1 efter två spelade perioder. Ljuvligt! Hoppas bara att det håller i sig. Mycket kan ju hända under 20 minuter.

Pratade nyss med T, som i detta nu befinner sig i Luleå. Han var på glatt humör! Och jag förstår honom. Är riktigt avundsjuk på honom.

Oj.. nu har det ju börjat..

Men satans jävla skit helvete...

Varför ska det vara så jävla svårt???

Hade fått för mig att jag har ett ganska starkt psyke, men hur fel hade inte jag?

Har kletat på mig ett nikotinplåster, så kroppen får ju det den "behöver"... Alltså sitter allt i huvudet på mig!
Är så äckligt röksugen just nu..

På jobbet går det hur bra som helst. Visst.. det suger till emellanåt, när man pratat med någon jubelåsna till kund och efter lunch. Men annars går det kanonbra! Det jobbiga kommer hemma.

Pratade med min mamma i telefon nyss. Hon mår inte så bra just nu, av olika anledningar. Och när hon berättade om det allra jobbigaste(det som jag fick besked om för ett tag sedan) så grät hon. Och det är bland det jävligaste jag vet. Att höra min mamma gråta! Jag blir ledsen, arg, förtvivlad... ja, allt!

Och när man känner så.. vad vill man då göra? Helt sjukt är det ju, egentligen, men jag vill röka! När jag röker så blir jag lugnare, "gladare" och många tankar faller på plats.

Vad fan ska jag göra nu? Knapra på en morot? Eller vad???

FUCK, blir så jävla less på mig själv. Där knatade man runt, en liten jävla 14årig tönt, försökte spela häftig genom att röka. "Jag kan minsann sluta precis när jag vill.. Inga problem"...

Jo jo.. tjena! Här sitter man och våndas.. 17½ år senare..

Men nu jävlar är det NOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det har snart gått:

48 timmar

2880 minuter

172800 sekunder

Många svordomar blev det i detta inlägg.. Sorry! Är lite uppretad och frustrerad för tillfället!

Min söte T, har kommit på ett jättebra sätt att peppa mig.. Och just nu är det nog hans peppning som hindrar mig från att knata till affärn och köpa cigaretter.. *flinar*

Tips mottages tacksamt för att "lindra" den psykiska abstinensen!

Blargh... Oh my!

Tisdag kväll... Matchen är precis slut. Som jag misstänkte, så blev det SSK-torsk. Blääää...
Hoppas på vinst på torsdag istället. Då är det Luleå som står för motståndet. Grymt viktig match, så Luleå har lika många poäng som SSK.

För egen del så är det GRYMT jobbigt just nu. Dagens match gjorde ju inte det lättare för mig.

MEN... och det är ett stort jävla men.. Det är att det nu har passerat lite mer än 24 timmar!

24 timmar.

1440 minuter.

86400 sekunder...


Och fan ta mig.. Fler ska det bli!

Nu ska jag gå och pussas med min söte, som åker iväg i flera dagar! Kommer sakna, men å andra sidan så slipper han "bitchiga" mig under de värsta dagarna!

Håll tummarna för mig.. Pretty please!!

Tisdag 080115

Ikväll är det hockey. HV71 mot SSK. Ska bli kul att se, hoppas SSK vinner! Men det kan nog bli rätt svårt, fast å andra sidan så kan ju allt hända i denna underbara sport..

Annars då? Jo då.. Livet rullar på, allt känns finemang.

Får en himla massa frågor från nära och inte fullt så nära vänner ifall jag är gravid än. Men NEJ!! JAG ÄR INTE GRAVID! 

Skulle jag bli gravid, så skulle jag ändå inte tala om det på en gång. Så det så! Dessutom så är det kanske inte läge att bli gravid när man bara varit tillsammans i 3 månader.

Blir jag gravid, så lär ni bli varse om det tids nog. Så nog med frågor nu.. OKEJ???

Idag har jag påbörjat något som kommer bli för jävla svårt. Wish me luck!
Frågan är om jag fixar det????

Nu är det dags att återgå till arbetet!

Puss på nosen!

Söndag 080113

Nu är helgen snart slut. Och imorgon väntar jobbet igen.

SSK spelade mot Brynäs igår, det blev torsk. BLÄ!!

Vad har vi pysslat med i helgen då? I fredags var det middag och tv, igår så stack grabbarna iväg på hockey och jag passade på att rensa lite i klädkammren, fast det är oerhört mycket kvar. Fattar inte varför jag sparar på så mycket "junk"..  Har även så förbannat svårt att kasta saker!

Idag så tänkte jag släpa med mig T, lillan och kanske grabben ut på en promenad!

Funderar allvarligt på att sluta röka. Pratade med T om det när vi åt frukost. Vill ju gärna sätta upp en belöning, så att man har något att tänka på när det känns jobbigt. Och han kom med ett väldigt bra förslag.  T ex att när jag varit rökfri i 4 månader, så kan man åka på en weekendresa. Det tyckte jag var väldigt bra.

Nu ska jag mentalt börja förbereda mig, samt även bestämma ett datum!

Ska även fråga morsan om jag får låna hennes cykel nu när våren kommer. Då ska jag cykla till jobbet. Det är ca 8 km till jobbet, så det blir ju en lagom runda att cykla dagligen!

Nu är det dags att göra lite nytta och inte slösa bort dagen här framför datorn.

Ha´re bäst!

Fredag 080111

Äntligen fredag!

Sitter på jobbet för sista gången denna vecka, ska bli så ljuvligt med helg.

Det är rätt tröttsamt att kliva upp 06,00 varje morgon. Tänk om man ändå hade möjlighet att jobba kvällar eller nätter istället. Jag är verkligen ingen morgonmänniska!

Imorgon är det hockey igen, dessvärre får det bli tv-soffan för oss. Pengarna börjar tryta, som vanligt. Januari är ingen rolig månad. Men så är det nog för fler än jag.

En månad kvar tills lillan fyller 3 år. Tiden flyger! Snart är hon väl en hemsk tonåring! ;-)

Åh..

Jag är tamigsatan helt färdig.

Usch vilken dag!

Massor att göra på jobbet, precis hela tiden. Ingen rast, ingen ro. Likadant blir det resten av veckan.

Dessutom har jag fått världens huvudvärk, så ikväll blir det inte många knop.

Fast jag skulle verkligen behöva ta tag i saker och ting här hemma, det ser ju för jävligt ut.

Grabben är och köper middag. Inte en chans att jag lagar middag en dag som denna. Kanske mår jag bättre efter maten.

Onsdag 080109

Halva veckan har snart passerat. Nice!

Igår var det skönt att vara SSK:are... Fast det började ruskigt darrigt och vi skakade mest på huvudet åt spelarna. Totalt utspelade de första 30 minuterna, men sedan började de trumma på och de kunde vinna med 6-3 mot SAIK.
Ligger på slutspelsplats nu, trevligt trevligt!

Fick även sova med finaste, så inatt har man sovit som en prinsessa. Inatt blir det som askungen igen.. Suck! ;-)

På jobbet är det helt galet mycket att göra, hela tiden. Från och med idag kommer jag även ha en kille sittandes vid min sida. Han är praktikant och ska läras upp. Haha.. stackarn! Tvingas sitta bredvid mig och A hela dagarna. Fucked up for life... =)  Ja ja, något ska han ju ha att prata med psykologen om.

Måste ta mig själv i kragen och ordna min planering inför våren. Har 13 kg att gå ner till sommaren.. Oh my.. Men helt omöjligt ska det ju inte vara.

Back to work..

Puss på nosen!

Tisdag 080108

Dåligt väck man var imorse när klockan ringde. Sov inte på min vanliga plats, då dottern kom upp mitt i natten. Och när klockan ringde så trodde jag att T låg på min vanliga plats och att han då skulle gå upp och stänga av.

Men väckarklockan ringde högre och högre. Började lacka ur ordentligt tills jag insåg att det bara var jag och dottern i sängen!

Hann ju med att tänka både en och två elaka tankar om slöa killar.. Oups! Förlåt.. =)

Måndag 080107

Sådärja.. då var vardagen igång igen! *gäsp*

Sitter på jobbet och väntar på att telefonen ska börja ringa som besatt. Är så trött!

Klockan ringde vid 6 i morse, det var mindre roligt. Fast snart är man ju inne i hjulet igen.

Helgen var bra, förutom att man inte mådde riktigt hundra. SSK spelade oavgjort mot LHC i lördags, det var inte heller så skoj. Men hellre 1 poäng än inga alls.


Jag trillar dit mer och mer, det känns mycket bra. Länge sedan, om ens någonsin, jag kände så här.

Torsdag 080103

Idag fick jag riktigt tunga besked. Mer om det en annan gång, när alla fått beskedet. Än så länge vet bara jag och en till om det.  Vill inte att folk ska få reda på det genom att läsa om det här på bloggen.

Men det känns riktigt jobbigt, inte alls så här jag ville att året skulle börja.

Och till råga på allt så fick jag den där saken som får mig att längta efter klimakteriet. Och så SSK-torsk på det...  Eeh.. Kan vi börja om den här dagen, tack?!

Får fortfarande lite halvmysko.. Det gör lite ont att dra djupa andetag.

Massor av snö har det också kommit. Fick värsta julkänslan när jag klev upp i morse.. Dåligt försenat eftersom det nästan är ett år kvar till nästa jul. (Tack och lov... )

Nu ringde finaste T.. de är på väg hem från matchen. Måste bädda extramadrassen då T´s systerson ska sova över här!

Onsdag 080102

Nu var det ett nytt år igen. Ska bli intressant att se vad detta år har med sig...

Nyårsafton tillbringade vi i Sötälje, hos moster L och "morbror" H. Vi badade bastu, åt middag, lyssnade på tjejerna (
www.fiemma.blogg.se) när de sjöng singstar, snackade strunt, spelade BUZZ och skålade in det nya året.

Vi gick och la oss tidigt, jag la mig supertidigt med tanke på hur länge jag brukar vara uppe när vi är hos L&H. Var sliten efter mora-resan.

Igår gjorde vi inte så mycket. Sov en stund på eftermiddagen, åt pizza och slappade. Mår inte riktigt hundra. T börjar bli sjuk, han också. Lillan är lite småsnorig. Grabben ser man inte så mycket utav, eftersom han sover på dagarna och är uppe på nätterna.

Imorgon är det hockey, men jag har inte bestämt mig för om vi ska gå på matchen eller om vi ska se den här hemma. Beställde canal+-paketet samt säsongskortet idag, för jag insåg att jag har betalat mer per månad när jag har köpt enstaka matcher jämfört med vad det kostar att ha hela paketet! Supersnabba Marre, det är jag det!

Vill även passa på att gratulera M och T till deras lille son som föddes igår, 080101. En jättesöt liten parvel har de fått.. Funderar på att köpa en SSK-napp och skicka ner till gossen! ;-) Den stackarn har ju en LHC:are till pappa...
 :-P

Skämt åsido... Stort grattis till pojken!

Nu ska jag gå och göra en kopp te till min underbare T...

Puss på nosen och god fortsättning på er!