@ work..

Första inlägget som är inskrivet på arbetet! Wohoo..  Äsch, vad töntig jag är!

Har inte haft lust att blogga på evigheter, eller rättare sagt, jag har inte haft så mycket att blogga om!  Same shit, different day!

Lillan är sjuk igen, fast hennes pappa är hemma med henne idag! Han var även hemma med henne igår så att jag fick jobba lite! Tog henne till doktorn igår, så nu äter hon sitt livs första penicillinkur. Öroninflammation är diagnosen! Och hosta..  Stackars lilla puppeluppan! Och stackars mig med, för jag har inte fått sova på två nätter!

Imorgon ska jag vara hemma med henne, så då kan man ju vila på dagen, om man vill det! Huvudsaken är ju att hon får bli frisk. Tycker synd om henne som är sjuk så ofta.

De börjar knorra lite här på jobbet också. Eller så är det bara jag som överreagerar. Har ju ångest över att jag varit hemma så mycket med henne, men vad ska jag göra?! Jag kan ju inte ta henne till dagis när hon är sjuk.

Sist jag skrev såg jag ju fram emot att jag skulle få sova ostört en hel natt... Haha! Givetvis så vaknade jag mitt i natten ändå, och hade svårt att somna om. Jag är väl så van vid att vakna varje natt, så att jag gör det fast det inte finns något att vakna över. Lillan hade det bra hos sin pappa, allt hade gått jättebra! Skönt som fasen!

Nästa gång blir troligen i början på december. Funderar på om jag ska ha en tjejmiddag då.. Det skulle vara trevligt. Ska se till att grabben är hos sin pappa då!

Snart är det dags för lunch, och jag är inte hungrig överhuvudtaget, men däremot börjar jag bli röksugen. Mindre roligt! För jag är nämligen uppe i ett "slutarökaförsök"!

Köpte nikotinplåster igår, och idag är första dagen! Hittills har det gått bra, men det blir nog värre ikväll, när man är hemma. Men för varje minut som går, desto stoltare över mig själv blir jag!

Låter kanske töntigt, men i vanliga fall så brukar jag ha rökt ca 4-5 cig vid det här laget. (Klockan är i skrivande stund 10:36)

Ja, vi får väl se hur det går. Jag med min dåliga karaktär misslyckas väl.. Men jag ska banne mig försöka!
Har även förvarnat grabben om att jag lär ju vara på himla dåligt humör ett tag framöver. Och den lille(lille o lille, han växer ju snart om mig.. ) raringen sa att det gjorde inget, så länge jag slutade röka!

Nä, nu måste jag sluta blogga, och ta lite fler samtal istället!

Puss på nosen!

Uttråkad..

Är hemma med lilltjejen idag. Inte första, och verkligen inte sista gången! Så är det med dagisbarn!

Men USCH så uttråkad jag är! Har ingen lust att göra något, allt är bara blä just nu!

Vädret suger också, första snön har kommit!

Grabben har höstlov, och han åkte till Tallinn igår med sin mormor. Så det är bara jag och lillan hemma! Skönt på sätt och vis. Men det ska bli skönt att få hem honom också.

På lördag är det dags för lillan att sova hos sin pappa för första gången. Det kommer nog att gå bra, och jag ser fram emot det. För jag ska SOVA ut.. ordentligt! Sova en hel natt för första gången sedan hon föddes. Har varit ifrån henne några nätter tidigare, men då har jag antingen målat och fixat i lägenheten, eller så har jag festat. Och då har man inte sovit ut på samma sätt som jag ska göra på söndag morgon!

Lördagen ska jag tillbringa med grabben min.. myspys med min förstfödde! Sedan ska jag ta mig ett varmt bad, pyssla om mig själv. Kanske t o m göra en hårinpackning.. Wohoo!! Och sedan ska jag ta en ny bok, lägga mig i sängen och bara SLAPPA!

Satan i gatan så skönt det ska bli!!

Måste även paketera en massa tradera-paket! Har massor av auktioner ute just nu.. Över 1000kr är det uppe i redan nu! Det känns gött!

Nu ska jag slappa lite framför tv:n.. Suck... Fast ikväll är det både hockey och O.C på tv... och det är ju skoj!

Puss på nosen!