Fredag 080222

Blev inget jobb idag för lillan passade på att bli magsjuk igår. Fast idag har det inte varit så jävligt, men satan i gatan så uttråkad jag är! *snark*

Hon blir hämtad klockan fyra i eftermiddag av sin pappa.

Och jag vill verkligen hitta på något. Känns som att jag ska smälla av, så uttråkad är jag.

Idag har jag haft mer energi än på många många dagar, så jag har faktiskt röjt upp det allra värsta. Skönt! Då slipper man se eländet i helgen.

SSK vann igår, det kändes riktigt bra! Hoppas de lyckas klå Timrå imorgon också.

"har en gnagande känsla som inte vill ge med sig.... "

Nu är det dags att måla skruttans naglar, och sedan ta mig en välförtjänt dusch!

Torsdag 080221

Urk så less jag är på det här nu! Mår fortfarande piss.. Förkylningen har börjat ge med sig lite grann, men satan i gatan så yr jag är! Jag raglar omkring här hemma och det känns som att jag ska svimma när som helst. Lite läskigt faktiskt!

Vaknar en sisådär miljard gånger varje natt. Bökar och stökar som om jag låg på glasskärvor.

Imorgon ska jag ta mig till jobbet, kosta vad det kosta vill.. Jag vill inte vara hemma mer!

Hockey ikväll.. Mora kommer på besök. Hoppas matchen slutar bättre än tisdagens match. Då åkte SSK på stryk utav aporna. Blä!!

Imorgon kväll ska jag och T (beroende på hur jag mår) eventuellt ut och käka middag och skratta. Hoppas det blir av, känner att jag skulle (vi skulle) behöva ha lite skoj, samtidigt som vi ser något annat än hemmets fyra väggar!

Nu ska jag lägga mig ner en stund och se om yrseln går över!

Men BAJS också..

Blev inget jobb för mig idag. Är helt sänkt.. och totalt genomförkyld. Urk!

Har sovit som en kratta i flera nätter nu och det börjar ta ut sin rätt..

Fast de två senaste nätterna har jag iofs fått sova bredvid T.. MYYYS! Det var så skönt att få hem honom.. och han är ju inte dåligt jetlaggad.. *S* Igår gick han o la sig samtidigt som lillan..

Kalaset hade vi i lördags och hon fick massor av paket! Miljarder pärlor, play-doh-lera som nu ligger lite här o där, dockvagn, dockor, dockkläder, pippikläder, kläder.. osv.. Hon tyckte nog att det var en lyckad dag!

Jag tyckte också att den var helt okej, hade varit bättre om man själv inte hade varit så sänkt!

Nu ska jag hämta täcket från sängen, lägga mig i soffan och glo på tv. Glass? Nej.. men ack så gott det hade varit!

*snörvel*

Lördag 080216

Så var det äntligen lördag. Idag vankas det födelsedagskalas för min lilla stumpa och så kommer älsklingen hem i eftermiddag.

Men jag mår bajs! Har blivit genomförkyld! Har massor att göra nu på förmiddagen men kroppen vara skriker nej!

Ska gå  och ta en alvedon eller två, och hoppas att det piggar upp en litegrann.

Trevlig helg!

Alla hjärtans dag 080214

Jag har världens bästa pojkvän!
Har fått en jättefin bukett med blommor av honom!
Och ett jättegulligt kort till..
Nu saknar jag honom mer än någonsin.
Men i övermorgon är han här!

Jag älskar dig, Thom!

image41

Onsdag 080213

Mer än halva veckan är avklarad. Skönt! Håller nog på att drabbas av något skit igen.. Mådde jättedåligt på t-banan hem. Väl framme i hagsätra satte jag kurs mot dagis. Halvvägs fram spydde jag i en buske. Urk!

Mötte en dagisfröken som hälsade och tittade lite frågande på mig. Såg nog rätt sjuk ut..

Nu har jag precis ätit några smörgåsar. Någon mat är inte att tänka på.

Var och beställde tårtan som tösen ska få bjuda på! Den blir nog bra! Beställde från samma ställe förra året också.
Hade helt absurda drömmar natten till idag. Kan inte släppa den drömmen helt.. Var helt kallsvettig när jag vaknade imorse.

Ikväll är det säsongsstart av Grey´s anatomy. Lovely... Kommer garanterat sitta bänkad framför det. Och imorgon är det äntligen hockey igen!

Och nu är det inte lång tid kvar tills älsklingen är hemma igen.. Fiii fan så najs det ska bli att få hem honom igen! 16 dagar är lång tid att vara ifrån varandra!

Nu är det dags att krascha i soffan!

Puss på nosen!


3årsdagen avklarad!

Sådärja, då var dotterns treårsdag avslutad för hennes del. Har precis nattat den lilla damen. Hennes pappa, bror och brorsans lillasyster var här med paket. Vi fikade lite...

Dottern blev överlycklig för pakteten. Dessa innehöll nämligen en hel del pärlor och glitter. Så nu kan hon göra massor av halsband och glittriga askar!

På lördag vankas det ordentligt kalas här hemma.

Själv sitter jag nu här, vansinnigt trött! Ont i halsen har jag.  Hoppas jag klarar mig ifrån att bli sjuk. Grabben är ju krasslig.

Fast med min tur så är jag väl vrålförkyld tills på lördag när vi ska ha barnkalas, och sist men absolut inte minst... älsklingen kommer äntligen hem då! Det vore ju verkligen typiskt!

Nu ska jag krascha i soffan en stund innan jag kryper ner i min stora tomma säng..

Puss på nosen!

Måndag 080211

Idag fyller min vackra lilla tjej tre år! Börjar bli stora damen nu.. =)

Längtar hem så att jag får mysa lite mer med henne. Imorse hann vi inte med så mycket!

Hon var så glad, så glad imorse. Gick och sjöng "ja må du leva" till sig själv.. Så sött..

Puss på min lilla gumma!

Lördag 080209

Idag är en dag då jag försöker städa här hemma.. Går inte så där jättebra!

Mamma och mormor var förbi och tog en snabbfika. Fick låna kameran av mamma.. Tack!

I övrigt så tar jag mest små pauser och drömmer mysiga tankar om T.. Saknar honom så sjukt mycket, så att det riktigt gör ont i kroppen på mig. Dessutom så har vi inte kunnat prata med varandra sedan tidigt igår morse.. en hel evighet sedan!

Men jag antar att det blir så när han har kväll hos sig när jag har tidig morgon. Tio timmars tidsskillnad gör ju att vi är vakna på olika tider.

En hel jävla vecka är det kvar tills han kommer hem igen. Urk.. Roar mig dock med att titta på bilder av honom och läsa om hans dagar i australien. Känns som att jag är lite närmare honom på så vis.

Har fått en oroväckande känsla i magen, vet inte hur jag ska bli av med den?! Hoppas att den känslan är helt fel och att jag snart blir "lugnad"..

Nu måste jag försöka sätta fart här hemma!

Puss på nosen, mina goa vänner.. Och till T.. massor av kyssar från topp till tå! =)

Skitfredag.. PISSFREDAG!

Idag har det varit en riktig skitdag.

Började bra! Men sedan gick det inte lika bra!

Har varit astrött hela dagen. Somnade vid 16tiden, sov till 18. Åt middag, pratade med mamma. Mamma berättade att mormor verkligen HAR cancer och måste opereras. Magsäcken måste tydligen bort. Så jävla hemskt! Lilla mormor..

Känner mig dessutom så fjantig som gnäller om min rygg som bråkar med mig idag, samt mitt fetingstora munsår när mormor har det som hon har det.

Men likförbannat är det ryggen tillsammans med mitt munsår och min trötthet och givetvis den förbannade cancerhelvetet som gjort denna dag till en riktig skitdag.

Tack och lov att den här dagen snart är över. Tyvärr är cancern fortfarande kvar imorgon.

JÄVLA SKIT PISS CANCER!!!

Nu ska jag försöka få lite sömn..

Torsdag 080207

Sådärja.. så var sista arbetsdagen denna vecka avklarad! Har tagit en semesterdag imorgon då lillans dagis har stängt för planering.

Lillan ska på sitt första tandläkarbesök. Ska bli intressant att se om hon gapar eller inte! haha..

Sedan måste jag försöka städa upp ordentligt här hemma, så att det bara är lite plock att ordna med inför nästa helg. Ska ha 3årskalas för stumpan den 16e.. samma dag som älsklingen kommer hem! Som jag längtar! Herre jävlar! =)

Längtar efter våren som en törstande i Saharaöknen. Är så less på detta eviga regnande. Vart är vi på väg egentligen?

För bara 3 år sedan var det hur mycket snö och elände som helst. Kommer ihåg att när vi var på väg hem från bb, så var jag så orolig över att hamna i diket. Snöstorm!! Dessutom höll jag på att slå på arslet, med lilla nyfödda grodan i famnen,  när jag klev ur bilen. Det som kan ha spelat in var att jag hade på mig ett par slitna gympaskor utan skosnören. Det var nämligen det jag var tvungen att pressa ner mina vattenfyllda fötter i när morsan skulle skjutsa in mig till förlossningen.. Fick inte på mig något annat..

Åhoj.. där blev det lite utav en tripp down memory lane.. =)

Är sjukligt trött, men om jag känner mig själv rätt, så kommer jag likförbannat att sitta uppe alldeles för sent! Det är inte roligt att sova utan T..  För fan.. Pallra dig hem nu!! ;-)

Neeej.. skämt åsido, jag hoppas ju givetvis att han har det helt fantastiskt bra nere i Melbourne. Tids nog är han hemma igen, och jag kan sova som en prinsessa igen! =)

Puss på nosen, mina goa vänner! Och puss på valfritt ställe, T! Love ya!

Psykfall??

Tror att jag blivit helt psycho..

Imorse, innan jag klev in i duschen, så började tårarna rinna. Ingen anledning alls. Kände mig inte speciellt ledsen eller upprörd eller någonting. Bara jävligt trött. Men tårarna kom ändå.

På jobbet, efter lunch precis, så kom tårarna igen. What the fuck??? A och L frågade båda två vad det var. Inget svarade jag besvärat. Tog min jacka och gick ut en liten stund. Väl där ute kom det ytterligare några tårar.

När jag kom tillbaka, så skrev A & L till mig via vårt telefonisystem (som funkar som ICQ/msn) och undrade vad det var, om jag behövde prata, gå undan en stund.  Men det var ju inget?! Det gick över ganska snabbt. Tog mig i kragen och jobbade lite grann.

Här hemma, nu ikväll, har jag varit en argbigga utan dess like. Anni ringde, och jag hann knappt säga hej till henne, innan jag drog igång en 5minutersharang om vad jag starkt ogillar. Haha..  Lugnade ned mig, och sedan fick hon gå loss!

Jag har stor lust att bara dra ut allt jag äger i möbelväg ut på gården. Hälla en dunk bensin över skiten och tända på! Sedan gå in och skrubba lägenheten från golv till tak, måla om i grabbens rum, köket, hallen och vardagsrummet. Börja om från början!

Får även spelet över att det alltid är så rörigt här hemma. Det spelar ingen roll om jag plockar undan konstant eller bara skiter i det. Det ser fan ta mig likadant ut iallafall..

I helgen är det jag som ska röja undan. REJÄLT!

Måste komma ihåg att fråga morsan om jag får låna hennes digitalkamera. Har lite stuff som jag funderar på att lägga ut på blocket! Sedan så fyller ju stumpan år på måndag och då måste jag kunna ta bilder på 3årstösen! =)

Nu ska jag  lägga mig i soffan och läsa i en bok.

Puss på nosen!

By the way... Saknar så det gör ont!!!!!!!!!!!

Men ååh..

Kom hem nu.. I need you!!! =)

Puss!

Söndag 080203

Har inte bloggat på över en vecka. Var hemma från jobbet onsdag till fredag. Mådde inte alls bra. Ont i halsen och feber. Nu mår jag bättre men inte helt 100 ändå.

I fredags åkte T till Australien... åh, vilken saknad jag känner! Fast han har ringt varje dag och resan hade gått bra. Han har det varmt och skönt i Melbourne. Skönt för honom. Här hemma har ju snön kommit, och det rejält.

Är avundsjuk till tusen, hade också velat befinna mig i ett varmare klimat. Gärna tillsammans med T... Saknar ju alla kramar och pussar. Och för att inte prata om spooningen.. AAAH!

Hoppas tiden flyger fram, så att han snart är hemma igen.

Igår kom syster Ida över. Vi snackade strunt, käkade tacos och kollade på hockeyn. Ja, iallafall gjorde jag och grabben det. Ida somnade i soffan. SSK började bra. Efter två minuter slank första pucken in, men sedan rasade det totalt.

Efter första perioden stod det 4-1 till Färjestad. Då var man rätt låg. Saknade T, himlen hade praktiskt taget öppnat sig och spydde ur sig snö, SSK låg under. Befarade att det skulle bli brynäs-matchen all over again.

Men jag hade fel! SSK trummade på, och inför tredje perioden stod det 4-2 till FBK. Och i tredje tog SSK över helt och hållet. Hade till och med chansen att ta ledningen när Videll ordnade en straff. Tyvärr lyckades inte Stefan Pettersson sätta den. Men slutresultatet blev 4-4, inte illa pinkat av ett lag som låg under med 4-1 efter första perioden.

Imorgon väntar jobbet. Hoppas det blir mycket att göra så att tiden går fort. 

Vill först och främst att T ska komma hem igen, men jag har även börjat längta efter våren. Tänk när allt börjar vakna till liv igen. Träden får sina blad, gräset blir grönt och blommorna börjar växa... Lovely!  Och en annan kanske blir lite piggare. Är totalt slut hela tiden.

Nu skriker lillan (Måste nog snart byta namn på henne, hon är inte sååå liten längre) så jag måste se efter vad hon hittat på för sattyg.

Puss på nosen!