Något roligt att se fram emot!

Gällande sonens pappa så har det inte hänt något... idag iallafall! Inte mer än att han sket i att komma med grabbens pengar. Men å andra sidan så hade jag inte räknat med något annat heller!

Fast nu till något roligt! Idag bokades vår sommarsemester! Wohooo...  Jag och barnen ska åka till Bulgarien i två veckor! Fiii satan så nice det ska bli!

18 juli lyfter planet, med oss ombord förhoppningsvis! Sedan väntar (förhoppningsvis) två veckor med sol och bad, god mat och slappa dagar!

3 stjärnigt hotell med frukost blev det. Och Bulgarien är ett land som är billigt att leva i! Nice..

I Bulgarien har jag faktiskt varit, men det var 18 år sedan. Då var jag också där i två veckor, fast med mina föräldrar. Och nu är det alltså min tur att åka dit som förälder!

Hade ju varit lite småskoj om vi hade hamnat på samma ställe och samma hotell. Men då, för 18 år sedan, så bodde vi i Albena. Och nu i sommar ska vi till Sunny beach.. Jee jee... same country anyway!

Grabben hade hellre åkt till Skara sommarland sa han, men jag tror nog att han tycker Bulgarien smäller högre när vi väl är där!

Lillan, ja hon förstår inte så mycket. Haha.. Jag sa bara att vi skulle åka flygplan på sommaren, och att det kunde göra lite ont i öronen. Lite senare när jag frågade henne om vi skulle åka flygplan, så svarade hon: -"Ja.. Ont i öronen! " Och så höll hon sig för öronen..         Haha.. Min lilla gullgumma!

Aaah.. klockan är ju nästan 20.00. Måste ut o röka lite innan Ugly Betty börjar! 

 

Sjuk?

Herrejävlar... Haha.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Nu ska tydligen faderskapet fastställas.. för grabben! Han blir 11 i sommar.. Och nu har hans pappa (tar emot att skriva det ordet, spermadonator känns som ett bättre ord) börjat tvivla på ifall han är pappa åt grabben eller inte.

Vid ett telefonsamtal tidigare idag, så sa han att han beställt tid hos familjerätten. Han ljuger visserligen om allt, så jag ska kontrollera sanningen i det hela.

Han har även sagt att de ska flytta tillbaka till sitt hemland, men detta är tydligen också lögn då jag talade med min far. Min pappa känner några av hans vänner, och de hade minsann inte hört ett ljud om det.

Fine, för mig är det inga som helst problem att göra ett faderskap. Det är ju han som får stå för det kalaset!

Dessutom skulle han göra en polisanmälan gentemot mig.. Eh.. excuse me?!

He is just one sick bastard!

Maxstraff för dråp/mord?

Idag har vi varit hos min älskade mamma som fyller 50år! Grattis mamma!

Kom hem vid 19,30-tiden, och såg då lite främmande nummer på hemtelefonen. Surfade in på hitta.se och kollade numrena. Fick då ett ryck att söka på grabbens pappas namn. Fick fram ett hemtelefonnummer till honom.

Hans pappa är världens mest egoistiska person, ja, större idiot får man leta efter. Han ljuger om allt. Hela tiden.

Hur som helst, grabben ringde numret vi fick fram. Idioten svarar, och vad gör han när han hör att det är grabben i telefon? Jo, han lägger på.

Hans jävla svärmor bor hos dem för tillfället, och hon vet inte om att grabben finns, så det är antagligen därför han la på. Men å andra sidan så kan det bero på precis vad som helst. Själv tror jag att det beror på att han är mentalt rubbad.

Det har varit så mycket turer fram och tillbaka med den där ormen till karl, så en hundradel hade räckt, men han lovade grabben att han inte skulle svika honom. Han grät och bedyrade att han alltid skulle finnas till hands för grabben.

Vad tror ni händer i mitt huvud när han beter sig så här? Mot MIN son? Min älskade son som haft det jobbigt av olika anledningar, till största del pga sin biologiska pappa.

Jag ser rött, har svårt att tänka logiskt. Har bara en stor lust att åka hem till den där jävla idioten och fan ta mig, skära kuken av honom. Långsamt dra ut hans naglar och tänder, krossa hans pung, rycka loss allt hår och slutligen skära halsen av honom.

Det är vad jag har lust med. En vuxen person på snart 43år ska fanimig inte bete sig på det sättet som han gör.. Inte mot sitt eget barn.

Nackskott på sådana personer!

Jag HATAR den människan, och i dagsläget önskar jag honom allt ont. Faktiskt..

I grund och botten är jag en jävligt snäll person, men fy fan.. den idioten tar fram alla mina dåliga sidor, och han ska skatta sig jävligt lycklig att jag egentligen är en snäll människa. Hade jag varit minsta lilla elakare än vad jag är, så hade hans dagar varit lätträknade.

Tycker så synd  om grabben, han har ju inte gjort något för att förtjäna ett sådant beteende från hans far.

Måste kontakta BUP imorgon, är orolig för vad detta kan göra för skada.

Gode gud, om du nu finns, giv mig styrka att lotsa grabben min genom detta och hjälp mig att få honom att bli en trygg, stabil och empatisk människa. Trots att han har en totalt värdelös far, som skiter i allt och alla.

Urk.. Är trött på att känna så här.


SM-guldet till Modo

Har kollat på hockey nu på kvällen..Modo vann guldet. Grattis!

Fick rysningar när jag såg hur de jublade och tjoade när det var klart.. Föreställde mig hur man skulle känna om det var SSK som vunnit..  Mäktigt!

Vore ju rätt skönt om SSK kunde vinna SM-guld innan man blev för gammal att fira hela natten... *s*

Fan vad jag längtar till nästa säsong!

Nästa hockeymatch man får se blir väl i vm.. Men där har jag tyvärr inga stora förhoppningar gällande mitt lag närmast hjärtat! Men de får mer än gärna överraska mig! ;-)


070414 Lördag

Soft dag! Har bara grabben hemma.Lillan är hos sin pappa denna helg.

Klev upp vid 11-tiden! Passade på att sova ut ordentligt.. Så skönt! Hade tänkt tvätta mina fönster, men så hittade jag inte fönsterskrapan.. Oj så tråkigt! haha..

Fast jag skäms, för jag har INTE varit ute i det underbara vädret! Jag har slappat hela dagen. Inte gjort ett skvatt!

Måste snart iväg till affären och handla middagsmat. Tänkte titta på hockeymatchen och se om MODO lyckas vinna skiten!

I måndags var vi över till Anni + familj! Åååh, så söt deras lilla tjej är! Alldeles mini och helt perfekt! Är så grymt avundsjuk, jag vill också ha en sådan där liten sak att gosa järnet med. Men jag har ju redan två underbara ungar, och en tredje skulle nog bli rätt jobbigt när man är ensamstående.

Deklarationen kom.. med mycket glada nyheter! Får tillbaka lite mer än 5800kr. Så mycket har jag aldrig fått tillbaka någonsin. Juni månad kommer bli en mycket bra månad ekonomiskt sätt. För inte nog att skatteåterbäringen kommer, så får jag dessutom bonus samt semestertillägg från jobbet. *längtar* I runda slängar så innebär det att jag får lite mer än dubbelt så mycket som jag brukar få en vanlig månad!

Men det finns ju å andra sidan en hel del hål att stoppa det i! Har inga bekymmer med att göra av med pengarna! =)

Tänk om varje månad kunde se ut så! Så härligt det vore!

Det är dags för mig att vinna storvinsten på triss. Ja tack, till 50tusen i månaden..

Mamma är i paris denna helg. Hoppas hon har det supertrevligt!
På måndag blir hon hela 50 år! Ska ta ut en halv dag ledigt på måndag, så att jag och barnen kan åka över med present och blommor åt henne.

Äh.. nu pallar jag inte med detta.. Måste ut!

Irriterad är jag..

Sitter på jobbet.. magen värker och jag är pisstrött! Skulle kunna somna stående.

Och irriterad!

Såg på en dokumentär igår, om en flicka som blivit nonchalerad av sociala myndigheter. Flickan hade under flera år levt tillsammans med sin pappa. Pappan var/är missbrukare och hade även förgripit sig på henne. Fruktansvärt hemskt..  Blir förbannad bara jag tänker på det hela. Hur fan är folk funtade?

Skulle jag upptäcka något sådant i min närhet, så skulle jag ta saken i egna händer, om de sociala myndigheterna inte gjorde något.

Ja ja, men hur som helst, det är inte det jag är irriterad över. Det som irriterar mig är folk som "adopterar" små jävla symboler och pluppar ut det på sina bloggar o hemsidor och annat jävla tjafs.

Har sett små krusiduller lite överallt idag... Blir galen!

Alla dessa små barn, och övriga individer, som blivit drabbade av hemskheter... inte blir väl de hjälpta av att folk sätter ut små symboler på sina bloggar/hemsidor.

Gör något annat istället. Skänk en slant till Rädda barnen, bris, cancerfonden eller whatever... vad det nu än är!
Gör vad fan som helst.. men dessa jävla skitsaker ni sätter ut på era bloggar/hemsidor hjälper inte ett skvatt!

Har man taskigt med pengar, så kan man väl för fan göra något annat. T ex skänka barnens gamla barnböcker till något familjehem, barnsjukhus eller liknande.

Wtf... usch.. irriterad är jag!

Var tvungen att skriva av mig, så att jag inte fräser åt en kund i onödan!

Och underverket PLOPPADE ut!!

Min älskade Anni ringde mig idag vid 10,30-tiden... för att meddela att deras dotter var född!

Två timmar hann hon vara på förlossningen innan tösen var ute! Helt otroligt! Den kvinnan är ju gjord för att föda barn!

Har även fått se två bilder på lillan, och hon är gudomligt söt!

Jag är LÄSKIGT avundsjuk! Grattis Anni och Anders! Finfint jobbat...

Själv mår jag fortfarande apa... Ont i hela kroppen, allt som jag stoppar i munnen kommer ut ganska omgående, på ett o annat vis. BLÄ!!! Hoppas bara att grabben klarar sig ifrån denna skit..

Snuttan min mår iallafall MYCKET bättre nu!

Ska nog gå och sova..

Adios!

Måndagen den 2 april 2007

Jo men visst.. Jag fick barnvakt igår, men blev det något festande? Nej... ca 20 minuter efter ankomst till Södertälje börjar undertecknad må dåligt..

Jag är MAGSJUK!! Fy fan..

Men ändå.. VI ÄR TILLBAKA!

Dessutom fick jag ett glädjebesked nu på morgonen! Anni var på väg till förlossningen! Vattnet gick kl 6 imorse. Snart är lillbebisen här! =)

Nu måste jag nog gå o spy igen... *blörf*

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VI ÄR TILLBAKA TILL ELITSERIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SSK spelade verkligen inte bra emot Björklöven, men det Leksand gjorde.. uff... jag saknar ord! Leksand slog Malmö med 6-5...

Herre jävlar!!! SSK är tillbaka där de ska vara!

Nu inväntar jag besked om jag får barnvakt eller inte.. Får jag det, så är det Olgas i Södertälje som gäller!

Låtsassyrran är här, och hon och jag vill verkligen till Olgas för att fira....


SATAN!!!!!!!!!!!!! Det var länge sedan jag var så här glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


TACK Leksand! Tack SSK! Just nu älskar jag båda lagen.. men framförallt... SSK!

Ni har gjort en helt underbar säsong, och ni är väl värda detta!

SM-guld 2008???? =) =) =) =)


Nedsläpp om 5 minuter...

Och det känns som att hjärtat är på väg att ge upp...

Är så nervös att jag nästan kräks!


VINN FÖR FAAAAAAAAAAAN!


Upp på tå, älskade grabbar!

Södertälje Sportklubb <3

Idag smäller det, idag blir det klart om SSK tar klivet upp till elitserien igen! Är supernervös, och blir nog tvungen att ta mig en redig grogg för att kunna se matchen. Nedsläpp om ca 6 timmar..  och jag är redan helt pirrig av nervositet!!

Men hur det än går idag, så är jag (och många med mig) superstolta över vad laget tillsammans med Strömberg och Nyman presterat under denna säsong!

Gick ju lite halvknackigt i början, men det har bara blivit bättre och bättre. Helt fantastiskt! Dessa MÄN som nu spelar för SSK har visat en otrolig vilja, ett stort hjärta för klubben och framförallt ett enormt arbete. TACK!

UPP PÅ TÅ, SSK!

22737-20