Det löste sig..

Grejen med maten löste sig.. Moster med sambo samt deras söta lilla dotter, dvs min kusin kom över!
Maten var supergod och det blev inte så mycket över. Och det var trevligt att umgås med dem. Det blir ju inte så ofta nuförtiden då vi inte bor i samma stad längre!

Men ett annat problem dök upp på himlen igår kväll.. Jag började snora och nysa och ha mig. Somnade på soffan - helt slut. Vaknade till och gick o la mig i sängen.

Imorse när jag vaknade... så upptäckte jag att jag hade ont i precis hela kroppen, snorig, hostig och febrig. Värre har det blivit under dagen. Så mina bästa vänner är Fröken Alvedon och Herr Cocillana-Etyfin.

Är livrädd att ungarna ska bli smittade. Grabben börjar fjärde klass imorgon och dottern ska skolas in på dagis med start den 29e augusti.

Och imorgon kommer målaren hit och ska påbörja grabbens rum. *äntligen*

Fast det känns ju inte så kul då man är sjuk.. Tycker iofs inte om att ha hantverkare hemma här överhuvudtaget, men framförallt inte när man är sjuk.

Och istället för att bara ta det lugnt idag (vilket jag iofs har gjort största delen av dagen) så har jag fått kånka ut möbler ur grabbens rum... Suck!

Nu skriker lillan här bredvid.. Dags att påbörja nattningen av henne!

"Tjarrå"

Så inåt helvete förbannad...

Är jag just nu!

Det var meningen att min far, min låtsassyrra och en gammal granne skulle komma förbi idag. Vi skulle grilla och ha det trevligt. Så igår gick jag iväg och handlade en jävla massa mat samt tog fram 2 kg kyckling och kött ur frysen. Klev upp imorse och började förbereda inför grillningen. Och skulle just tíll att skicka iväg grabben till affären för att handla det sista.

Då ringer min far och säger: "Tyvärr kan vi inte komma, för *** (låtsassyrran) är sååå bakis!"

Jävlar vad arg jag blev. Farsan sa att han och psychobitch kunde komma över. Men som jag sa: "DEN DÄR MÄNNISKAN KOMMER INTE INNANFÖR MIN DÖRR OCH DET VET DU!"

Så här står jag nu med mat upp över öronen! Nog för att jag är duktig på att äta, och sonen min likaså, men det finns ju inte en chans att vi kan äta 2 kg kyckling och kött. Dottern har inte tillräckligt med tänder för att äta sådan mat. Den övriga maten jag köpte är inte mat som håller sig speciellt länge.

Hade väl varit en sak om jag haft ordentligt med pengar, men det har jag inte denna månad. Så tack så jävla mycket!

Det var fanimig sista gången jag försökte ordna något trevligt  för oss alla. Aldrig mer.. never! Finns inte på världskartan!

Enough is enough!

Och jag är även så jävla less på att jag aldrig tycks få tillbaka pengar jag lånat ut till folk. FATTAR NI INTE ATT JAG OXÅ HAR DET SKRALT EKONOMISKT????????? Jävla idioter!

HA! Det var sista gången ni lyckades rövknulla mig..

So long, FUCKERS!

Till er andra... Puss på nosen! Och har ni vägarna förbi Hagsätra idag, så kom förbi och ät middag!
Här bjuds det på kött, kyckling, korv, ost, pommes, bröd, grönsaker, tzatziki, guacamole och alkohol. Nam nam!!

Söndag 060806

Har inte bloggat på evigheter, men det beror bara på att jag inte haft något att blogga om. Alla dagar har sett ungefär likadana ut.

Dessutom har jag haft fullt upp med att paketera en massa barnkläder som jag sålt på tradera. Jobbigt men samtidigt roligt. Och visst har jag tjänat en slant.. närmare bestämt lite över tusenlappen! =) Det går direkt in på ett speciellt konto, där jag sparar ihop (well, försöker iallafall) pengar åt mamma. Är ju skyldig henne en himla massa pengar för dubbelhyrorna jag åkte på i samband med flytten.

Denna helg har varit superlugn, och det beror på att jag bara har lillan hemma. Grabben är med sin pappa. Och attans vad tyst det är här hemma när killen med mundiarré inte är hemma..  Saknar honom som fasiken.. *s* Är ju så van att ha båda ungarna hela tiden, jämt och ständigt!

I övrigt så har jag tagit tag i det här med vikten.. Igen! Suck! Fast nu är det tredje gången gillt på viktklubben.se och nu jävlar ska jag fanimig lyckas. En vecka har jag nu hållt på, eller 6 dagar, och än så länge känns det bra. MÅSTE bita ihop när det känns tungt.. kan inte vara så här pass överviktig. Mår ju bara dåligt psykiskt utav det.

Lägenheten tar sig, sakta men säkert. Nu börjar det se beboeligt ut. Har dock en himla massa kvar. Bl a grabbens rum som fortfarande inte har blivit omtapetserat!

Snart är det även dags för inskolning på dagis för lillan. Ack o ve.. min bejbis ska börja dagis. Tiden går sååååååå fort! VARFÖR?

Föräldradagarna tar ju slut i augusti, så det blir ju lite knepigt med ekonomin i september. Men det lutar åt att jag tar ut semester i två veckor och sedan jobbar heltid andra halvan av månaden för att det ska gå ihop. Så den 18 september börjar jag jobba igen. Det är mer än en månad kvar, men jag känner ändå lite panik (och längtan). Längtan för att äntligen få komma ut i arbetslivet igen och panik för att vara ifrån min lilla plutt så många timmar varje dag. Hon är ju så liten fortfarande!

Jee jee.. det löser sig nog..

Nähä.. om man skulle försöka få i sig lite frukost och sen knata ut i solen. Vi har precis klivit upp ur sängen! Tog en liten sovmorgon, kan man säga!

Puss på nosen!