Finally...

Torsdag...  Idag har jag mått bra HELA dagen! Förutom att jag varit (är) sjukligt trött. Somnade runt 2-3-tiden i natt. Var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna, men var klarvaken i hjärnan. Det gick bara inte att somna. Så störande!

Bara en dag kvar att arbeta denna vecka! Sedan är det äääääääääntligen helg! Får se om det blir någon after-work imorgon eller inte. Det beror nog på ifall spjuvern A är frisk. I annat fall glider man väl hem och tar en after work hemma.. =)

Upptäckte även att jag kallas för försäkringsbruttan hos en tjej vars blogg jag läser regelbundet. Fick mig ett gott skratt när jag läste bloggen imorse! Hoppas att hon får den hjälp hon eftersökte! Jag håller alla tummar jag har för henne.

Om 35 minuter börjar hockeyn.Hade så gärna varit i templet ikväll när aporna kommer på besök. Men icke! Matchen får ses på dumburken.

Förhoppningsvis kommer T hit efter matchen.. Vill ju spoona.. Bara att hoppas att jag somnar snabbare ikväll, annars lär ju jag vara ett vrak denna helg.

Nu är det dags att fixa lite käk, sen glo på hockey! Framåt stolta SSK..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback