Något roligt att se fram emot!

Gällande sonens pappa så har det inte hänt något... idag iallafall! Inte mer än att han sket i att komma med grabbens pengar. Men å andra sidan så hade jag inte räknat med något annat heller!

Fast nu till något roligt! Idag bokades vår sommarsemester! Wohooo...  Jag och barnen ska åka till Bulgarien i två veckor! Fiii satan så nice det ska bli!

18 juli lyfter planet, med oss ombord förhoppningsvis! Sedan väntar (förhoppningsvis) två veckor med sol och bad, god mat och slappa dagar!

3 stjärnigt hotell med frukost blev det. Och Bulgarien är ett land som är billigt att leva i! Nice..

I Bulgarien har jag faktiskt varit, men det var 18 år sedan. Då var jag också där i två veckor, fast med mina föräldrar. Och nu är det alltså min tur att åka dit som förälder!

Hade ju varit lite småskoj om vi hade hamnat på samma ställe och samma hotell. Men då, för 18 år sedan, så bodde vi i Albena. Och nu i sommar ska vi till Sunny beach.. Jee jee... same country anyway!

Grabben hade hellre åkt till Skara sommarland sa han, men jag tror nog att han tycker Bulgarien smäller högre när vi väl är där!

Lillan, ja hon förstår inte så mycket. Haha.. Jag sa bara att vi skulle åka flygplan på sommaren, och att det kunde göra lite ont i öronen. Lite senare när jag frågade henne om vi skulle åka flygplan, så svarade hon: -"Ja.. Ont i öronen! " Och så höll hon sig för öronen..         Haha.. Min lilla gullgumma!

Aaah.. klockan är ju nästan 20.00. Måste ut o röka lite innan Ugly Betty börjar! 

 

Kommentarer
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Åh vad härligt med utlandssemester, känns konstigt att inte åka någonstans i år, vi åker annars varje år. Får se fram emot en familjesemester nästa år istället :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback