Tisdag 090120

Tiden rinner iväg.. som vanligt!

Sitter här och läser lite bloggar. Hittade en ny blogg idag, via facebook.
http://mittlivsabina74.blogspot.com/
Den handlar om en 34årig tjej som är döende i cancer. Så hemskt!

När man läser om sådana saker så blir man lite ledsen, rädd och deprimerad. Tänk om man själv skulle få veta att man bara har några futtiga månader kvar att leva. Vad skulle man göra?

Jag är livrädd för att dö för tidigt.. inte för egen del utan för barnen. Vill inte lämna barnen! Freja t ex.. hon skulle inte ens komma ihåg mig.

Usch!

Freja ja.. hon mår bra igen. Hade gått upp 160gram på 6 dagar.. att jämföra med 70 gram i veckan som hon snittade under perioden 15 december till 13 januari. Förkylningen gjorde ju att hon inte åt lika bra som vanligt. Och så är hon ju en riktig kräkbebis också..

Hon har dessutom börjat suga på sin tumme rätt mycket! Det ser så gulligt ut, men jag hoppas att hon slutar med det. Det är ju lättare att få ett barn att sluta med napp än med tummen.

Ska försöka hoppa in i duschen så att vi kommer iväg till affären. Måste handla hem middagsmaten!

Ikväll är det hockey igen. Hockeyn suger ju rätt hårt eftersom SSK har spelat så inåt helvete dåligt. Kommer få magsår när kvalserien sätter igång!

Här är en utav få bilder på Freja där hon ler. Det är inte så att hon ler lite, tvärtom, men så fort man tar fram kameran så slutar hon le och iakttar kameran noggrant istället. Hon är en nyfiken liten skit! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback