Livet i den nya staden..

Nu har det gått nästan en vecka sedan vi landade i Nyköping helt och hållet. Och det känns fortfarande mycket bra, trots att allt är upp och ner och min energi tagit slut helt och hållet.

I helgen fick vi tömma ur vårt sovrum helt och hållet då mattläggaren varit här och lagt en ny matta i sovrummet. Men nu är äntligen det helt klart och i helgen ska vi/jag koncentrera mig på att få övervåningen helt klar. Hade även tänkt ordna färdigt det mesta åt bebisen. Det är inte alltför lång tid kvar tills hon kommer. Och om hon får för sig att komma ut lite tidigare, så vill jag att allt ska vara klart för henne.

Har även börjat inskolningen på dotterns nya förskola, och jag känner inte igen henne!!!! Hon tar för sig på ett sätt som hon aldrig tidigare har gjort. Jättekul att se! Hennes reservation mot nya människor verkar mer eller mindre vara bortblåst! Nu börjar hon bli lite förkyld och jag hoppas att det inte förstör inskolningen på något negativt sätt.

Sonen verkar också trivas, han har fortsatt med hockeyn och vi får väl se hur det fortlöper. T är där och hämtar hem honom från träningen nu, och han kanske får lite info från tränaren om hur det går för grabben. Hoppas att han får en chans, för han behöver verkligen en fritidssysselsättning.

Var hos barnmorskan här i Nyköping för första gången idag, och allt ser fortfarande jättebra ut. Det enda jag glömde kolla var vikten, men där har jag nog gått upp något kilo, men det är nog mestadels vätska. Känner mig uppsvälld och mina fötter och händer är som ballonger på kvällarna. Ont i magen har jag haft den senaste veckan, men idag fick jag svaret på det. Magen har vuxit 4 cm sedan senaste besöket. Så det är ju inte så konstigt att det sliter och drar i magen. Ska även lämna in ett urinprov på torsdag eller fredag, så att de kan kolla upp ifall det är bakterier i urinen. Skönt att få det kollat. Blodvärdet är fortsatt bra, trots att jag inte äter några järntabletter eller något annat i den vägen.

Frågade barnmorskan hur hon ligger, för emellanåt känns det som att hennes huvud sticker upp mellan revbenen. Hon provade att känna efter men blev lite osäker, så hon hämtade ultraljudsmaskinen. Men skruttan ligger med huvudet ner.. Tack för det! Ligg kvar så.. =)

Imorgon, vid lunchtid, beger vi oss ner mot Laholm. Thom är kallad till ett viktigt möte, och vi följer nog med, om inte Emmas förkylning blir värre. Svärmor ska också följa med. Det ska bli ett väldigt intressant möte, och jag hoppas att vi kan följa med. Framförallt för att Thom ska slippa köra ca 80 mil på en och samma dag.

Något annat som känns fint är att en vän till mig tycks ha fått upp ögonen inför en annan persons beteende. Det glädjer mig oerhört mycket.

Nästa vecka fyller min älskling 35 år.. Vad ska man köpa åt honom?? Har ni några bra förslag? Lämna gärna kommentarer, alt maila mig!!

Jag njuter av livet just nu, allt känns fint. Hoppas att vi slipper bakslag..

Puss på nosen!

Kommentarer
Postat av: Therése

Härligt att läsa att du trivs i tillvaron! :D Angående present så tänkte jag direkt på något minnesvärt, speciellt eftersom ni snart blir föräldrar och allt! :) Kanske något smycke, studiofotografi eller liknande? Vore ju coolt med en förstoring på dig och bebismagen. :)

Postat av: moster

whiskey/öl provning dag....(Harry fick det i present )

2008-09-03 @ 15:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback