Hockeyn

Hockeyn drog ju igång igår, och vi var på plats. Eller ja, Thom var ju tvungen eftersom han ska sköta ljudet även denna säsong. Jag och Sebbe var där för att vi ville..  ;-)

Tog sittplats, även om jag hade velat stå i klacken. Men det är bara att inse sina begränsningar. Och med facit i handen så var det nog lika bra att jag gjorde det.

Bebisen var helt tokig i magen under matchen. Antagligen för att det var så livat runt om.

Matchen var bra, och SSK vann med 2-1 mot Frölunda. Efter matchen åkte vi och hämtade lillan hos mamma. På vägen dit fick jag riktigt ont. Dessa "förvärkar" höll i sig ca 30 sekunder och gjorde så pass ont att jag fick flåsa mig igenom några utav dem.

Höll på att inte komma upp till mammas hus från bilen.. Kändes som att bebisen skulle sticka ut huvudet när som. Sedan bara försvann det. Och tur var väl det, för jag var helt slut och hade nog inte orkat att föda barn i det läget.

Imorgon är det dags för kontroll på sjukhuset igen, och efter det ska jag hem och göra iordning en stooooor smulpaj som vi ska ha till hockeyn. SSK möter Modo borta imorgon, och matchen får avnjutas här hemma i soffan.

Har en hemsk huvudvärk idag, som inte riktigt vill ge med sig. Hoppas bara att det inte är blodtrycket som ökat markant. Uscha buscha!

Snart dags att hämta hem lilla skorpan från förskolan.. Sedan måste jag försöka ordna fram höstskor och höstjacka åt henne.. Det börjar bli riktigt kyligt ute nu.

Men jag skulle även vilja lägga mig ner och vila en stund. Kom i säng sent och klev upp tidigt och det börjar kännas nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback