Söndag 080720

Sista lediga dagen. Imorgon väntar jobbet igen. Trodde ångesten skulle vara värre än vad den är. Det enda som känns jobbigt är att behöva kliva upp strax innan klockan 06.

Tio arbetsdagar, sedan får man vara ledig en vecka igen. Eller ledig och ledig, vi flyttar ju den veckan så det blir nog en hel del packande. Och så ska vi ju hinna med en tripp till Hedemora för att se grabbarna lira hockey!!!!

Och jag håller på att gå sönder av längtan. Längtan efter att få slå sig ner i Nyköping helt och hållet. De sista veckorna här i Hagsätra blir nog inte så roliga, eftersom det inte kommer finnas några möbler här. Bara några madrasser och kuddar och täcken.

Ska bli skönt att lämna det här. Få ägna sig helt och hållet åt att få hemmet i Nyköping beboeligt samt få göra iordning allt åt vår lilla tjej som kommer om inte alltför många veckor!

Igår var vi på Skansen med T´s syster och hennes barn. Vädret var okej, och E fick bara ett utbrott, så överlag var det en bra dag. Förutom att Skansen enbart är backar och återigen backar. Mitt bäcken gillade inte det, så idag är jag stel...

Men lilla F i magen är det full fart på... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback