Onsdag - tredje semesterdagen!

Idag kom vi hem från Tallinn. Åkte i måndags. Igår gick vi omkring i Tallinn hela dagen. Jag hade så ont i fötter, vader och rygg när vi kom tillbaka till båten.

Shoppade lite kläder till två coola killar, en söt liten tös och en jättesöt mössa till vår räka! Jag hade en jättemysig resa, kunde verkligen slappna av och INTE tänka på vårt kaos till hem.

Var iväg och hyrde två filmer (har sett en), T åkte iväg till grönan för den årliga femkampen.

Gick in i grabbens rum för att plocka undan lite. T ska måla om där inne imorgon. Hur som helst, så såg jag att det var tejp kvar kring en kontakt sedan jag målade om där inne sist. Jag drog bort den, och upptäckte att den blå färgen följde med. Så nu har jag dragit bort blå färg i ca 4½ timme.. Allt är inte borta, men nu pallar jag inte mer! Får ta resten imorgon..

Skönt att det funkade så bra, för det innebär att T bara behöver rolla en enda gång i rummet. Den blå färgen var nämligen vääääldigt blå! Och det hade krävts en jävla massa påstrykningar för att den skulle täckas.

Nu ska jag ta mig en macka, och vänta på att älsklingen kommer hem. Hoppas att han vill se filmen med mig..

I övermorgon får vi kika in hos räkan igen, det ska bli så spännande att se vad det är för filur som gömmer sig där inne.

Stort grattis till lille F, som fyller 1 år idag..

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack så mkt, ses på Lördag :D Kul

2008-07-02 @ 22:42:26
Postat av: Anonym

tycker om det är en han ska den heta SIMON och är det en hon SAGA eller STINA

2008-07-03 @ 10:31:22
Postat av: Marianne

Simon har jag föreslagit som pojknamn. Eller rättare sagt, Emma har sagt att han ska heta Simon. Alva om det är en flicka. Alva går dessvärre inte, eftersom räkans kusin heter Alva.



Jag är förtjust i namnen Simon, Alexander, Maja och Julia.

2008-07-03 @ 12:33:33
Postat av: Hannah

jag röstar för Alexander och Julia!

2008-07-03 @ 15:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback