Mucho Nyköping!

Har nyligen precis kommit hem från Nyköping. Vi åkte dit vid 12-tiden idag, då svärmor fyllde 52 år igår.  Var hemma hos dem hela dagen. Fikade och fick se på en massa bilder från deras (T och hans syskons) barndom.

Förra helgen var vi också där, och nästa helg ska vi ju börja flytta dit våra saker. Så det blir en hel del bilande fram och tillbaka. Det tar ju sin lilla stund att åka dit, det är ju ändå 10 mil enkel resa.

Och idag har det varit sjukligt varmt..  Ditresan var lite lätt svettig.

Svettigare blev det när vi var där..  T´s lillebror ville ha skjuts till en ICA-butik där han jobbar, för han skulle bli hämtad av sina kompisar. Jag erbjöd mig att köra dit honom, så jag även kunde handla lördagsgodis åt barnen. Det gick hur bra som helst.

Lite värre blev det dock när jag kom tillbaka till bilen och skulle larma av. Det gick INTE! Hur jag än gjorde.
Fram med mobilen och ringa till T. Han tyckte att jag skulle låsa upp bilen manuellt, och han trodde inte att larmet skulle börja låta då..  Han hade fel!!!!

Det tjöt och folk tittade lite konstigt på mig. Som att JAG, med kanonkulan på magen, skulle ge mig på att stjäla en bil mitt på blanka eftermiddagen. Idioter!

T och hans andra lillebror fick sätta sig i en annan bil och komma till min undsättning!

Och för att klargöra.. Nej, jag gjorde inget fel, utan larmet är lite glappt emellanåt och det har hänt förr. Så det handlar inte om att jag är korkad, blond, gravid eller tjej.. Så det så!!!

Nu är jag pisstrött, och fötterna har svullnat till dubbel storlek.. Det är jobbigt att vara gravid i denna värme!


Kommentarer
Postat av: Therése

Ååå har varit med om precis samma sak! Det jävligaste i kråksången var dock att ägaren befann sig i Thailand när det hände och varken jag eller min bilkörande polarinna hade en aning om vad vi skulle ta oss till. Sissådär 10 min senare slutade dock larmet av sig själv..! s


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback