Lördag 071020

Är trött, låg och allmänt off..

Har haft en hel del att göra under veckan som gått, varit såå trött. I går vabbade jag, för lillfisen är lite småkrasslig. På kvällen hade vi middagssällskap, käkade tacos och snackade. Det var trevligt!!

Idag har vi inte gjort så mycket. Var iväg till förskolan för fotografering, och sedan skulle vi ha åkt till farsta för att ordna med en ny usb-adapter till sonen. Men vi kom inte på bussen, så vi åkte hem istället. Får ta det en annan dag.

På eftermiddagen kollade jag på hockeyn. Webtv på datorn.. helt okej! SSK mötte DIF på hovet och spelade faktiskt riktigt bra. Men som vanligt vill puckfan inte gå in i mål, så slutresultatet blev 1-1. Samma resultat som mot Skellefteå. Skönt iallafall att det blev poäng. Brynäs torskade i vanlig ordning (HAHAHAHAHA), så SSK klättrade lite grann i tabellen. Luleå och Brynäs ligger efter.. Så får det gärna fortsätta vara! Vill ju allra helst att SSK ska ha ALLA andra lag efter sig i tabellen när sista matchen är spelad, men det kan man nog glömma. Iallafall den här säsongen!

På måndag är det hockey igen, men då på hemmaplan. Det får nog bli webtv då också, eftersom matcher mitt i veckan inte är någon höjdare att gå på, då matchen börjar samma tid som lillan ska gå och sova.

Tror det är dags att inta liggläge i soffan, framför tv:n..

Puss på nosen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback