Satans jävla skit...

Har precis kollat klart på matchen mellan SSK -SAIK.. och fy fan så ruttet SSK spelade. Det var pinsamt att se..

Usch!! Finns inte ord att beskriva hur det känns just nu.

I övrigt så har det varit en skitvecka, förutom några ljusglimtar i form av mycket gos. Jag har varit sjuk, men ungarna är fortfarande sjuka. De driver varandra och mig till vansinne flera gånger om dagen. Längtar till jobbet!

Igår morse blev jag dessutom utskälld av grabbens fröken. De skulle ha friluftsdag, men grabben skulle inte få följa med pga att han tidigare misskött sig. Han skulle istället få sitta i skolan och jobba. Hur som helst så blev han ju sjuk.

Klockan 08.10 ringer hon och frågar var han håller hus, varpå jag svarar att han är sjuk och att jag inte hunnit sjukanmäla honom än. Då svarar hon att det tror hon minsann inte på osv. Jag kontrar med att fråga ifall hon verkligen tror att jag håller honom hemma med flit. Hennes svar på det är ett JA!

Då blev jag riktigt jävla förbannad. Tog med mig grabben till distrikssköterskan och bad henne skriva ett intyg på att han är förkyld. Detta intyg ska jag ge till hans fröken, och även be henne om en ursäkt!

Räcker inte det, så tänker jag gå högre upp och fråga om det är normalt att klassföreståndarna ifrågasätter, eller rättare sagt, anklagar föräldrar för att tillåta skolk.

Usch, nu retade jag upp mig ännu mer.. Fy fan! Illa mår jag också.. Och har ont i både mage o bröst..

PMS-monster..

Kräkas?
Kramas?

BLÄ!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback