Måndag 071126

Måndag, ny vecka! Mår inte alls bra.. Har ont i hela kroppen, halsen värker och jag känner mig febrig. Usch!

Helgen har varit mycket bra. Hade semester i fredags. Dagen började inte så jättebra. Åkte till Högdalen för att införskaffa piller men när jag väl kom dit, så hade de asen bestämt sig för att ha stängt den dagen. Åkte sedan till Sötälje. Kom dit för tidigt, allt var stängt. Köpte en lattejävel, tog en slurk och lyckades givetvis bränna hela munnen.
Knatade upp till morsans jobb, lämnade prov. Mamma tyckte att en doktor skulle titta på mig, så jag fick sitta och vänta ett tag på akuten. De hittade dock inga fel på mig, tog lite prover och skulle återkomma ifall det var något.

Stressade sedan ner på stan igen för att köpa doppresent åt sötnosen. Sedan tillbaka till över bron, inhandla lunch på grekiska kolgrillsbaren och knata hem till T.

När vi softat ett tag åkte vi hem till mig. Åt supergod middag och glodde på film. Låg vakna till kvart i två på natten.. Pratade och mös.. Det var riktigt kalas!

På lördagen så var det dags för barndop. Åkte långt ut på landet för att bevittna sötnosens inträde i den svenska kyrkan. Mellan Mölnbo och Gnesta.. dvs, ute på vischan. På dopfikat så gick man på helspänn..  SSK spelade ju mot Mora just då. Hade funderingar på att smita lite tidigare för att hinna hem, så man hade kunnat se reprisen. Men eftersom SSK "bara" spelade oavgjort så struntade vi i det.

Igår var det en snabbvisit i Sötälje, lämnade tillbaka mammas bil och åkte sedan tillbaka hem. Åt middag och sedan kom syster yster med pojkvän över.

Sedan började det.. Halsen började värka, ryggen var slut osv..  Väl i säng så fick jag klart för mig att i de lugnaste vatten finns de... ;-)

Det pratades en del om skelett i garderoben. Alla har ju sina egna skelett, även jag. Men skeletten togs fram.. Är det fortfarande skelett då???

Hockey idag... LHC-SSK.. Måtte SSK ta dem..

Måste lägga mig ner en stund, mår inte alls hallon..

"Om du läser detta, så vill jag bara säga att jag tycker om dig... jättemycket..  Du är superfin! Och förresten.. jag har pissat revir.. lite grann iallafall.. Hope you don´t mind.. :-)"

Kommentarer
Postat av: Frida

Oj..... vad hemlighetsfullt. Kan du inte avslöja lite mer???????????????????

KRAM

2007-11-26 @ 23:31:47
Postat av: Marianne

Frida.. Hemlighetsfull? Gällande vad? ;-) Proven som togs? Skeletten? Vad menar du? *flinar*

2007-11-27 @ 14:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback