Uppdatering...

Idag har jag härjat på HELA dagen! Börjar redan få en antydan till träningsvärk i underarmarna... 

Vad jag gjort? Jo, jag har slipat, målat och skrubbat i mitt nya kök. Fint blir det! Imorgon ska jag dit igen... fortsätta skrubba rent köket. Ska även spackla vardagsrummet, så att jag kan måla om det nästa helg.

Längtar tills allt är klart.. det kommer vara sååå fint där då! Och jag ska hålla fint också! Varje kväll SKA jag plocka upp lillans leksaker, jag ska tvinga sonen att städa EN GÅNG i veckan. Diska varje dag ska jag också göra. Och så ska jag inte låta tvätten bli enorm. Ta hand om mina blommor bättre..

Haha.. så där brukar jag säga! Varje gång jag flyttar.. Det brukar hålla i en vecka!

Men denna gång ska jag verkligen jobba för att jag ska få det hem som jag ser i mina drömmar.

Måste ordna tapeter till den här lägenheten också.. suck! När ska man hinna ordna det?

Och telgebostäder, de asen,  har inte hört av sig angående tapeterna i grabbens rum, de har heller inte svarat på min felanmälan. På måndag får jag väl gå dit och slå näven i bordet. Är less på deras nonchalanta stil.

Ska även åka till min nya hyresvärd och välja tapeter till grabbens rum, och kanske även mitt rum. Jag ska dessutom få pengar i kompensation. För de äckliga personerna som bodde där innan har inte brytt sig om att städa speciellt noggrannt.

På köksgolvet så var där en ca 1½ meter lång och ½meter brett brunt märke. Det var ju givetvis inget jag tänkte på när vi var där och kollade på lägenheten, utan det la jag märke till när jag fått nycklarna. Ingrodd smuts.. såå superäckligt.

Jag hällde koncentrerad superstarkt rengöringsmedel direkt på golvet, på med pytteliten vatten, och sen skrubba, skrubba skrubba... Sååå äckligt! Visst blev det renare, men imorgon ska jag gå på det igen.. hårdare! För det ska bli skinande rent! Hittade även en massa matstänk under köksskåpen..

Jag har alltid tyckt att jag är ganska slapp gällande städning och sånt, men jämfört med dessa människor är jag rena rama pedanten. Fattar inte hur folk kan bo så...

Längtar verkligen tills allt är klart.. Har redan bestämt hur jag ska "fira" det! Middag och partaj med bästa väninnan.. Det ska bli så nice.  Ska nog faktiskt tillåta mig själv att bli lite full då. Det var ett bra tag sen jag var onykter sist.  (Det där med onykter, Tias, är en definitionsfråga... så börja inte rabbla upp dagar för mig! haha)

Nu ska jag hoppa i säng och sova, så att jag är pigg och utvilad imorgon!

puss på nosen...

Kommentarer
Postat av: Anna K

Jobbigt att de inte städat ordentligt.. men jag var hur du har det, den lägenhet jag bor i nu var lika hemsk som det du beskriver, under bänkarna i köket var det helt svart.. döäckligt. Lycka till med målandet och fixandet.

Postat av: Therése

Det ÄR ju asmycket att stå i när man flyttar. Stressigt framför allt med!! Man är ju oftast ett nervvrak innan man fått ordning på allt med. Pust! Lider med dig, tjejen.

Men fan va bra att du också är med i Viktklubb! :D Vad heter du där? Jag kör på Therror, som vanligt. :)

2006-05-14 @ 17:49:42
Postat av: vidde

du svarar när du är redo! [kärlek]

2006-05-15 @ 07:02:29
URL: http://vidde.blogg.se
Postat av: Tias

Det kommer säkert bli superduperfint! Men vad var det för påhopp om att jag skulle anmärka?

Väntar på inbjudan ;-)

kram kram


PS. Saknar dig online

2006-05-15 @ 11:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback