Ont.. så ont!

Satan i gatan så ont jag har i kroppen! Halsont, snuva,  feber och ont i hela kroppen..  Blä! Känns ju lagom ballt...

På söndag ska mina kusiner passa lillan..  Och vad ska jag roa mig med då? Jo, jag ska till Hagsätra och slipa, måla och annat smått och gott. Den här gången är det vardagsrummet som ska få sig en omgång. Och medans färgen torkar ska jag spackla klart mitt sovrum. Var där igår och påbörjade spacklandet, men lillan ville inte riktigt sitta still och titta på, så det var bara att avbryta. Tapeter till det sovrummet måste jag också inhandla. Hittade jättefina tapeter häromdagen.

Får inte nya tapeter till det rummet, utan bara till grabbens sovrum. Måste även tapetsera om mitt nuvarande sovrum. Suck! Det är bara två våder som är förstörda, men dessvärre har tapeten utgått, så jag kan inte köpa bara en rulle sådan tapet. Fast tur i oturen så slipper jag åtgärda grabbens nuvarande tapet. Det slapp jag ifrån.

Min plånbok blöder.. och min hjärna likaså.. Nästan iallafall.. Har såååååååå jävla mycket jag måste göra, och så lite tid att ordna det på. Sedan så är det en viss person som förväntar sig lite för mycket utav mig, och blir sur när jag inte kan ställa upp på kraven. Trots att personen i fråga har lättare att komma ifrån, än vad jag har.

Nu är det iallafall mindre än en månad kvar tills skolan slutar, och då kan vi flytta dit helt och hållet. Vill ju dock ha färdigmålat innan vi flyttar in, så jag hoppas att jag får mycket gjort på söndag. Hoppas jag mår bättre då...

Är såååå sugen på en festkväll också.. utan barn, men med god mat och framförallt god dryck. givetvis med trevligt sällskap och bra musik!

Nu ska jag sluta gnälla, och istället gå och ta ett bad. Med den lilla busungen i släptåg givetvis..

Puss på nosen...

Kommentarer
Postat av: Anna K

Jag måste haft tur, tror jag pratade men han som var chef.Hoppas du får ordning i nya lägenheten snart så ni kan flytta dit. Vet precis hur jobbigt det är att fixa och dona, och då har jag ändå inga barn att ta hänsyn till.

Postat av: M...

... härligt jobbigt o stressande! Visst är det underbart vara hantverkare?

Mattias

2006-05-22 @ 12:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback