Andra advent 2006

Så var det redan andra advent! Två veckor kvar till julafton, vart tar tiden vägen?

Förra helgen var riktigt skoj! Två av mina mostrar kom, den tredje hade migrän. Vi åt tacos, snackade strunt och drack goda drinkar. Sedan åkte vi till Patricia. Dansade och snackade. Det var skoj, fast det var nog trevligare när vi satt hemma hos mig. Har tröttnat totalt på att gå ut på krogen.

Hade ju köpt ett par byxor kvällen till ära. Enorm storlek, och jag höll på att börja gråta när jag knappt fick på mig dem. Tog ett beslut att jag på måndagen skulle skärpa till mig. Och det gjorde jag. Är nu inne på dag 7, utan något fusk överhuvudtaget. Ska köra stenhårt fram till julafton, då jag ska äta och dricka precis vad jag vill. Dock i måttliga mängder. Imorgon får jag se vad vågen säger om den gångna veckan!

Den här helgen har jag tillbringat hemma. Igår var jag och lillan och mamma på Globen och kollade lite i affärer, och idag åkte vi allihop till IKEA. Grabben fick välja en fåtölj till sitt rum. En julklapp från snälla mormor.

Apropå snälla mormor och julklappar. Jag fick MIN julklapp från barnens mormor (dvs min gulliga mamma) igår. Och den julklappen underlättar min vardag så till den milda grad! Jag är överlycklig!
Jag fick nämligen en DISKMASKIN!! Tjohoo.. No more dishwashing by hand!

Och apropå händer.. Jag är skadad!

När det gäller viktnedgång, så är det ju inte bara kosten man ska förändra, utan man ska ju även motionera lite.

Igår kväll började jag och grabben spela ett spel på playstation 2. Ett spel där man ser sig själv, och så ska man hoppa, springa och skutta. Det var jättekul, och helt svettig blev man.

Iallafall... när vi skuttade som värst, så kom lillan i vägen för mig, så mitt ena finger slog emot hennes axel. Knaak sa det om fingret. Nu är det alldeles blått och nästan dubbelt så stort som det andra. Antagligen är det en stukning.

Men givetvis är det pekfingret på höger hand som är skadat. Och givetvis är jag högerhänt! Suck!
Just nu sitter jag alltså och skriver helknasigt! För jag kan inte använda mig utav pekfingret.

Ska bli intressant o se hur det går på jobbet imorgon! Och har inte svullnaden lagt sig tills imorgon så måste jag nog kolla upp det. Kan ju även vara en spricka.

Jag har ju sjukt ont, och stukade fingrar är jag van vid från min tid som basketspelare, och det gjorde inte så här ont! Fast iofs, då var det ju mitten på fingret som blev stukat, nu är det mer knogen som fått mest stryk.

Äsch, vad jag svamlar! Fast som en person jag känner brukar säga.. Jag är ju en kvinna! Han påpekar alltid att vi kvinnor är svamliga och är mer benägna att ägna oss åt skvaller och intriger.

Gällande skvaller och intriger är jag beredd att hålla med honom. Jag är dock ett undantag! hoho...

Nu ska jag kolla på film..

puss på nosen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback