Sista teorilektionen...

Ikväll är det dags för sista teorilektionen och jag har verkligen noll lust att gå på den! Huvudet värker och jag känner hur slappheten har tagit kontroll över min kropp! Men jag ska gå..

Övningskörde imorse och nu börjar läraren dra på med de lite krångligare momenten! Skojigt!

Övningskörde även med lilla mamsen igår, och hon överlevde! Det gick bra, men hennes bil är inte den roligaste att köra!

En sådan bil ska jag INTE ha!

Var även på bio igår. Sonen och jag såg Madagaskar! Den var riktigt rolig och jag kände mig som flodhästen! Alltid skoj att kunna identifiera sig med någon i filmen!

Sonen har höstlov, och visserligen känns det skönt att slippa vakna till väckarklockan varje morgon. Men tänk så skönt det kunde vara om lillan tog sig en sovmorgon hon också! Att få ligga och dra sig i sängen till åtminstone kl 10.00.  Himmelrike.


Nu måste jag plocka ihop sakerna som måste med! En utav nackdelarna med att ha små bebisar är ju att man måste ha "miljoner" saker med sig, såsom nappar, blöjor, våtservetter, nappflaska, mat, skedar, haklapp. Och sedan tillkommer ju ev regnskydd till vagnen, och alla sina egna saker. Det tar sin lilla stund att bli redo för avfärd!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback