Lägenheter..

Kände idag, efter att sonen ännu en gång kommit hem gråtandes, att måttet är rågat! Satte mig och började leta aktivt efter något nytt ställe att bo på.

Hade först tänkt vänta tills körkortet låg i min hand så att vi kunde fly stockholmsområdet helt och hållet. Men detta är ohållbart!

Registrerade intresse för 4 lägenheter här i stan. Allt från 2rum o kök till 4rum o kök.

Finns en lägenhet jag hoppas lite mer på än dom andra. Fast hyran är saftig. En 1000-lapp mer än vad jag har idag. 6600kr i månaden för en lägenhet är för mycket, men sonens välbefinnande går före allt annat!

Det bästa vore kanske om jag fick 2an där hyran är en 1000-lapp mindre än vad jag har nu, för då skulle jag kunna lägga undan lite mer pengar varje månad, och snabbare komma ifrån den här helvetesstaden!

Vad är det för fel på ungarna här i området? Eller rättare sagt deras föräldrar! Det är inte normalt att ta en pojkes jacka, och hoppa på den, samt slå pojken, bara för att han enligt dom "smög" på dom! Dessa pojkar som gjorde detta mot min son är dessutom 3 år äldre. Dom är 12 år!  Jävla ungar säger jag bara!

Tyvärr är det ingen idé att tala med föräldrarna. Det blir nästan värre då. Och detta vet jag av erfarenhet, då jag min dumma nöt (eeeh!!) faktiskt försökt tala med några föräldrar.

Hade stor lust att smälla till dessa ungar i ansiktet när dom stod och hånflinade åt mig när jag pratade med dom.

Svor för mig själv på vägen hem, och hörde hur dessa små djävulens avkommor skrek fula ord efter mig. Var tvungen att bita mig själv i läppen för att inte rusa tillbaka och banka in vett i skallen på dom!

Bar upp barnvagnen, det är inte värt att låta den stå kvar i trappuppgången, då jag vet att dessa gossar brukar roa sig med att förstöra saker genom att spraya ner saker samt kasta ägg och andra mindre trevliga saker på andras saker!

Fy fan!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback