Och oturen vägrar ge med sig...

Herre jävlar.. Vad är det som pågår?

Är det Marianne-ska-ha-otur-hela-veckan veckan nu?

Började lite rätt så smidigt, och jag kände mig superglad! Hann till bussen imorse och körlektionen gick kanon! Hann även med bussen hem!

Lillan vägrade äta min soppa som jag tillagat till henne, men förutom det så fortsatte dagen bra! Var ju i och för sig bara hemma.

På eftermiddagen gick vi iväg till Coop för jag skulle handla mat! Har ju ganska nyligen skaffat Shop Xpress. Det innebär ju att man går runt i affären med en scanner, man packar ner maten direkt i kassarna, sedan betalar man bara utefter det scannern registrerat. Supersmidigt är det!

Givetvis måste de ju göra kontroller då och då. När de gör det har man inte en aning om.

Köpte idag en sorts väska man kan lägga maten i. Och så gjorde jag, och fick till slut in väskan under vagnen.

Svettig gick jag till kassan för att betala och möttes utav beskedet att det var kontrolldags! Allt skulle upp på bandet för att scannas på vanligt vis.

Började dra och slita i väskan, blev bara ännu svettigare då. Fick ju till slut fram den och allt scannades. Det gick ju bra så klart då jag är noga med att scanna allt.

Men sedan.... Suck!

Packade ner maten igen i min nya väska (eller kasse kanske man ska säga) och sedan böjde jag mig ner för att försöka få in väskan under vagnen igen.

Då...


RITSCH!!!!!!!

Mina byxor sprack i baken!

Visserligen var mina jeans väldigt slitna men ändå.. Jag hade ju ingen lust att kontrollera HUR mycket dom hade spruckit, så jag hoppades på det bästa! Försökte gå så bakåtböjd som möjligt för att jackan skulle gå över hela baken.

Kommer hem, och tar av mig byxorna. Mycket riktigt.. där är ett ganska så rejält hål...

Så nu måste jag köpa mig nya jeans! Jag MÅSTE ha åtminstone ett par jeans..

Och hur lockande är det att köpa nytt nu, nu när jag äntligen tagit mig i kragen gällande vikten?! Om förhoppningsvis 1-2 månader så har jag gått ner någon/några storlekar i kläder.

Min stackars stackars plånbok.. Den har ett stort hååååål och pengarna bara strömmar ut ur det hålet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback