Ja ja..

En viss person har avsagt sig all vidare kontakt eftersom jag tydligen bestämmer och domderar alldeles för mycket gällande en viktig sak.

Tycker själv inte att jag bestämmer och domderar, och enligt de jag talat med gör jag alldeles rätt då det är en mycket viktig sak det gäller.

Kan inte för mitt liv begripa hur man kan vara så insnöad att man inte inser det. Det är bara att beklaga.

"My way or the highway"  funkar inte i alla lägen. Och trots att jag varit beredd att mötas mer än halvvägs gällande det viktiga så har det inte godtagits utan bara blivit förkastat.

Dum i huvudet och korkad är jag tydligen också.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över hur personen tänker.

Jag är trots allt lite glad över det som skett. Jag är glad att det hände NU och inte längre fram i tiden. Då hade konsekvenserna blivit allvarligare.


I övrigt så har jag denna dag varit på stan och handlat lite. Köpte lite nytt till dottern och till min nyfödda kusin. Åkte sedan hem till moster för att beskåda hennes lilla underverk! Alldeles liten, färsk och helt otroligt bedårande söt är hon!

På vägen hem hyrde vi oss varsin film. Sonen valde Kill Bill. Inte världens lämpligaste film, men samtidigt så överdriven att den ingen skada kan göra. Själv valde jag Hotell Rwanda. Den ska tydligen vara väldigt bra. Ska bädda ner mig i soffan och låta dottern somna på bröstet, och samtidigt kolla in filmen.


Puss på nosen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback