En olycka kommer sällan ensam...

Är fortfarande irriterad över gårdagens missöde med Satans lakej, alias TV-licenskontrollant.

Fick dessutom kliva upp tidigt imorse. Redan klockan 6 ringde klockan. Gick sömnig som jag vet inte vad, till toaletten. Slår tån i gaveln, svär ramsor och kontrollerar ifall tån är bruten.  Tack och lov inte.

Speglar mig och konstaterar att håret inte ser alltför jävligt ut. Bestämmer mig för att skjuta på duschen tills på kvällen och tassar tillbaka till sängen för ytterligare en halvtimmes sömn.

Snarkar vidare, och vaknar till helt förskräckt av att ytterdörren öppnas. Flyger upp, och inser att det är mamma som kommit för att passa lillan medans jag är och övningskör.

Har ju givetvis sovit lite mer än bara en halvtimme. Så jag får skynda mig.. på med kläderna, borsta håret och tänderna..  Så slår det till.. min underbara magknip! Jaha..

Kommer till slut iväg, och hinner faktiskt med bussen. Fast jag fick ju springa.. vad annars?!

Härlig start på morgonen! Ja, verkligen!

Nåja, tack och lov gick körlektionen jättebra och jag fick beröm av läraren!

Han går igenom en grej när vi parkerat, och denna grej gör så att jag missar bussen hem. En ynka minut försent kom jag!

Och jag hade bråttom då lillan hade tid hos barnavårdscentralen. Hade inget annat val än att gå hem fort som fan! Morsan fick köra ner oss till stan så att vi inte kom försent!

Folktandvården var på bvc och informerade oss om våra barns tänder. Nu, med facit i hand, så ångrar jag att jag gick dit, då hon inte sa något nytt överhuvudtaget. Dessutom drog det ut på tiden, så jag hann inte med den bussen jag hade räknat med.

Hem och hämta vagnen, för vi skulle åka hem till bästa väninnan och hennes dotter. Ringer henne för att tala om att vi blir en halvtimme försenade. Kommer ner till stan för tredje gången denna dag. Klockan är dessutom inte mer än 10,30.

Upptäcker att det inte går någon buss 10,30 utan nästa buss går klockan 11,00. Ringer väninnan igen och vi bestämmer oss för att ses en annan dag!

Börjar knata hemåt igen. Lillan vaknar och är jättearg! Skriker halva vägen hem...  Barnskrik är som ljuv musik i mina öron.. NOT!!!

Nu är jag äntligen hemma! Och jag har verkligen inte någon lust att gå utanför dörren idag, men dessvärre måste jag det, då sonen har basketträning ikväll.

Suck!

Kommentarer
Postat av: Anna

Trillade in på din blogg av en "slump" och tycker du skriver lite småkul. Lycka till med bilkörningen. Själv tog jag körkort i våras. Vilken körskola kör du på?

/Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback