Jag kan inte sova...

Helvetes jävla skit! Klockan är snart halv tre, och det är omöjligt för mig att somna!

Imorse klev jag upp vansinnigt tidigt, för grabben hade basketturnering. Och det var skoj, och grabbens lag vann obesegrade i sin årskull. Stolt som en tupp är han, för han vann sin första guldmedalj!

När vi väl kom hem så var jag så trött att jag och dottern somnade i soffan. Sov i ca 2-3 timmar.. och här sitter jag, klarvaken! Roligt det kommer bli imorgon,... not!

Igår var bästa kompisen här med lilla söta bebisen! Hon och sambon skulle på restaurang med hans familj. Och hon var lite orolig för hur bebisen skulle bete sig på restaurangen.. För bebisar har inget direkt bra bordskick.. så hon fick helt enkelt stanna kvar hemma hos mig! Ja, bebisen alltså!

Blev ju lite nervös när dom åkte, för tänk om min snart 10-månaders skulle sätta igång och vråla samtidigt som lilla snart 2-månaders jäntan också skrek.. Vad skulle jag då göra?!


Men det gick.. jag lyckades till och med få dom båda att somna, SAMTIDIGT! *stolt*


Visserligen vaknade dom ganska snabbt igen, men ändå! Det var skojigt att passa henne och jag är så glad att jag inte fick tvillingar eller liknande, för det hade blivit svårt i längden! Den här gången gick det ju an, för jag visste att det bara var för ett litet tag, men tänk att ha två små som skriker om vartannat..  Och så ska allt annat också göras. Tvätta, städa, laga mat, handla, sova osv..

Jag skulle nog ha hamnat på hispan, för jag har fullt upp med mina barn redan som det är!

Nu ska jag ta ett par bloss, sen ska jag göra ett nytt försök att lyckas få en dejt med Jon Blund, den jäveln!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback