Söndag..

Jaha, så var det redan söndag kväll. Ungarna är i säng, och här sitter jag, övertrött och flamsig!

Helgen har gått i datorns tecken. Jag har tillbringat en hel del tid online, spelandes backgammon!
Backgammon är ett spel som kan få en att bli jätteglad samt även väldigt arg! Jag och en vän nere i Helsingborg, Jonas, har spelat mot varandra på en viss sajt. Har han varit glad, så har jag garanterat varit flyförbannad, och vice versa. Hårda ord har skrivits i ren ilska.

Det fick mig att fundera på hur man skulle reagera om man spelade mot varandra ansikte mot ansikte! Jag vet att jag inte skulle uppskatta att höra han fnissa när det gick dåligt för mig. Och han skulle nog med all sannolikhet inte uppskatta mina skrattanfall som jag får när det går bra!

Har upptäckt att jag blir en sämre och sämre förlorare med åren. Så jag skulle nog bete mig som en barnrumpa och vägra spela mer, om vi spelade ansikte mot ansikte. Detta givetvis vid en eventuell förlust för mig!

Det är nog säkrast att jag och Jonas fortsätter spela mot varandra via nätet!

För övrigt så har jag och barnen tillbringat lite tid med mor, hennes karl och mormor! Åkte ut till marinan där deras segelbåt är. Mammas karl grillade kött, mamma bar omkring på dottern. Sonen metade fisk medans mormor och jag plockade svarta vinbär! Solen sken, måsarna skrek.. väldigt gemytligt!

Maten smakade gudomligt. Har inte blivit direkt bortskämd med grillad mat denna sommar.

Efter maten åkte vi ut en sväng med båten, och sonen min fick agera kapten! Detta var väldigt uppskattat hos sonen. Han bestämde genast att han ska bli kapten som vuxen!

Intressant det där. Han har nya yrken på gång nästan varje vecka! Hitintills har han velat bli polis, ishockeyspelare, restaurangägare, kapten, kriminell (!!!!), snickare, svetsare och målare.

Mina önskemål kring yrken var så vitt jag minns, hamburgerrestaurangsbiträde. Den drömmen blev uppfylld vid 19 års ålder. Det var dock inte lika glamouröst som den 6-åriga jag trodde.

Hade en dröm till, men den kommer garanterat inte bli uppfylld. Den andra drömmen jag hade var att jag skulle bli nunna! Nunna..  Gillade deras utstyrsel..

Pladdrar.. gör jag!

Färdigpladdrat.. Dags för några partier backgammon innan dejten med Jon Blund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback