*piiip* grannar!

Varför? Det är den en utav tankarna som far omkring i mitt huvud just nu.. Dom andra tankarna lämpar sig kanske inte i skrift.. Många pip skulle det bli då, om man censurerar!

Mina kära grannar har fått för sig att spela musik för oss andra. Ingen bra musik alls.. oh nej!

Syrianer tror jag att dom är, men hur som helst. Deras musik, oavsett om det är turkisk, syriansk eller arabisk, låter likadant i mina öron. Och jag gillar det inte. Musiken får mig att vilja peta in pinnar i ögonen på mig själv, veva runt så att hjärnan blir som uppvispat ägg!

Och den senaste halvtimmen har dom spelat samma låt om och om igen.

Störningsjouren.. ja.. om det nu fungerade så skulle det vara ett alternativ. Men vis av erfarenhet så vet jag att det inte är någon idé!

Okej, lite får man tåla, det är ändå fredag, men give me a *piiip* break! Klockan är tjugo i ett på natten.... Någon måtta får det vara. JAG VILL SOVA NU!

Feg som jag blivit i samband med ungarnas ankomst så vill jag heller inte gå och ringa på. Med tanke på hur samhället ser ut nu för tiden så är det nog säkrast att sitta här hemma och våndas istället.

Men fy f*n så det låter.

Dags för en cigarett och sedan ett nytt försök till lite nattsömn.

Imorgon är det revanschdags. Undrar om morsan vill låna ut sin skiva med finsk tango till mig.
På med stereon, in med lite finsk tango, upp med volymknappen, på med repeat.. och snabbt som attan lämna hemmet för några timmar! Det kanske vore något?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback